18°

București

ULTIMA ORA

Momente IMPRESIONANTE pentru Daniela Gyorfi! Uite de ce NU ŞI-A MAI STĂPÂNIT LACRIMILE!


Cele peste 1.000 de jucării strânse de "ring" şi ARB-TB în cadrul campaniei umanitare au ajuns, ieri, la micuţii internaţi la "Marius Nasta". Jucăriile, dar şi Moş Crăciun, care a venit cu un sac plin de cadouri, i-au făcut pe copii să uite, pentru câteva minute, de clipele grele prin care trec. Ambasadoarea evenimentului Daniela Gyorfi a fost alături de cei mici şi a rămas profund impresionată până la lacrimi de suferinţa acestora.
Cu ajutorul sutelor de oameni cu suflet bun care au donat jucării, Camera Zâmbetelor de la Institutul "Marius Nasta" este gata. Ieri, un camion plin cu jucăriile care au fost strânse timp de 10 zile la sediile "ring" şi ARB-TB a ajuns la spital. Aceasta nu a fost însă singura bucurie pe care le-am pregătit-o micuţilor. Ei au fost vizitaţi şi de Moş Crăciun, care le-a adus un sac plin cu dulciuri. Moşul a avut şi un ajutor de nădejde, Daniela Gyorfi, ambasadorul campaniei umanitare. Alături de artistă şi de Moş Crăciun, copiii au cântat şi dansat, iar pentru câteva minute au uitat de clipele grele pe care le petrec în spital şi au zâmbit din nou. Voia bună a continuat şi după plecarea Moşului, când cei mici s-au putut bucura pentru prima dată de Camera Zâmbetelor, unde au continuat să se joace, să zâmbească, şi să se bucure de clipele de fericire care nu ar trebui să lipsească nici unui copil.


"Le mulţumesc celor care au donat"
Fiind o persoană cu suflet mare, Daniela Gyorfi n-a rămas indiferentă şi s-a alăturat campaniei noastre încă din primele zile. Aşa cum ne-a spus la acea vreme, ea nu poate rămâne indiferentă la suferinţele celor mai puţin norocoşi, aşa că ajută cât de mult poate. "O jucărie bineînţeles că este o mare bucurie pentru un copil, dar nu trebuie ca aceste gesturi să fie făcute doar de Sărbători. Atunci când sunt la spital sau au un necaz, ei trebuie ajutaţi. Le mulţumesc celor care au înţeles că pot aduce zâmbetul pe buze unui copil donând pur şi simplu o jucărie", ne-a mărturisit, printre lacrimi, Daniela Gyorfi.


Un cadou la plecare
Ca şi micuţii pacienţi, jucăriile aduse ieri vor părăsi la un moment dat spitalul. Dr. Gheorghe Murgoci, şeful Secţiei de pneumoftiziologie copii X, ne-a explicat că, în momentul în care sunt externaţi, copiii pleacă acasă cu una sau două jucării, cele de care s-au ataşat în lunile petrecute la spital.


50 de copii de la "Marius Nasta" au fost vizitaţi, ieri, de Moş Crăciun.
1.500 de copii sunt internaţi, anual, la Institutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta".

Ti-a placut?

4500

afisari