18°

București

ULTIMA ORA

AVEM ECHIPĂ, AVEM VALOARE! Nadia Comăneci: „Aş accepta să fiu AMBASADORUL ROMÂNIEI ÎN SUA”


Propunere fabuloasă pentru cea mai mare gimnastă a tuturor timpurilor. Răzvan Dumitrescu, vedeta Antenei 3, a realizat un interviu special cu Nadia Comăneci la o televiziune locală. La un moment dat, Dumitrescu a întrebat-o dacă i-ar plăcea să fie Ambasadorul României în SUA, având în vedere notorietatea extrem de mare în rândul americanilor a campioanei, precum și relația ei specială cu Donald Trump, Nadia a răspuns sec: „Da, aș accepta”.

Potrivit stiripesurse.ro, Nadia Comăneci  va fi protagonista unui nou interviu de excepţie. Octavian Hoandră a pregătit o ediţie specială a emisiunii „Realitatea Românească”, sâmbătă, de la ora 20.30. Realizatorul Realitatea TV a obţinut un interviu exclusiv, de o oră, cu Nadia Comăneci, cea care este un adevărat simbol pentru ţara noastră. Plecând de la declaraţia sinceră a Nadiei, care a afirmat că ar accepta postul de ambasador al României în SUA, Octavian Hoandră a susţinut la Prime Time News că această variantă ar fi una ideală.

„Nadia poate să fie ambasador în orice ţară”

Realitatea TV a fost singura televiziune pentru care Nadia a acordat un interviu de o oră. Dacă urmăriţi interviul acela, o să vedeţi de ce Nadia poate fi ambasador în orice ţară, dar mai ales în SUA. Vă dau două repere. Nadia, în timpul lui Ceauşescu, a fost prinsă la frontieră, când acolo puteai fi bătut, maltratat, împuşcat, violat, muşcat de câini. În timp ce alţi mari intelectuali ai României, care acum şi-au găsit vocaţia anticomunistă, aveau paşapoarte cu voie de la Securitate. Acum, aceştia au devenit ambasadorii României, miniştri de externe. Nadia a fost un spirit românesc de cea mai bună calitate. Nu o văd făcând parte dintr-o conjuraţie „noi suntem statul”. Nadia e respectată pentru merite, nu pentru gaşca în care se află. În orice moment poate îndeplini funcţia de ambasador mai bine decât oricine din ţara asta. O să vedeţi în interviul pe care l-am realizat ce calităţi, cât spirit, cât patriotism are Nadia. Ea face cinste ţării noastre şi acum. Sâmbătă, de la 20.30, un interviu excepţional cu această minune a României”, a spus Octavian Hoandră la Realitatea TV. Să ne aşteptăm că urmează un interviu în care să i se propună lui Hagi înalta demnitate de rege al României şi un altul în care lui Ilie Năstase să i se propună funcţia de premier?!... Glumeam, evident.

Ti-a placut?

880

afisari