18°

București

ULTIMA ORA

O fetiţă şi-a minţit părinţii că e hărţuită de administratorii jocului “Balena Albastră”. Motivul este ŞOCANT!


Oamenii legii s-au autosesizat după ce o fată de 13 ani a spus, la un post de televiziune, că a trecut prin momente de groază după ce a intrat pe site-ul controversatului joc “Balena Albastră”.   

Fetiţa a spus că a primit numeroase ameninţări pe telefon de la administratorii jocului “Balena Albastră”, care  în Rusia a dus la moartea a peste 130 de tineri.  “Îmi dădeau tot felul de mesaje cu amenințări. Am blocat numărul, să nu mai poată să îmi scrie și să mă sune. Dar m-au sunat de pe alt număr. Tot cu amenințări și pe WhatsApp (...) că să-mi iau sicriu, că el mă vede, că o să-mi văd familia moartă... dacă nu fac ce-mi zice el. Mi-a dat date ale părinților, la ce școală sunt, la ce liceu... tot mi-a zis despre mine”, a spus aceasta la Digi24.

Poliţiştii timişoreni au început cercetările în acest caz, chemându-le  la audieri, astăzi, pe fată şi pe mama acesteia.  În cele din urmă, oamenii legii au ajuns la concluzia că a fost vorba despre o înscenare pusă la cale de fetiţă, întrucât aceasta îşi dorea un alt telefon mobil. Surse din cadrul Poliţiei Timişoara au precizat, pentru Mediafax, că adolescenta îşi instalase  o aplicaţie care i-a permis să îşi trimită singură mesaje de ameninţare.  

 

Ti-a placut?

1105

afisari