18°

București

ULTIMA ORA

Olimpicii susţin proba scrisă la matematică şi Istorie de la sesiunea specială a Bacalaureatului


Elevii olimpici care s-au înscris la sesiunea specială a Bacalaureatului susţin, marţi, proba scrisă la Matematică sau Istorie, în funcţie de profil, urmând ca miercuri să susţină proba la alegere a profilului, la una din 10 materii.

Elevii de clasa a XII-a, înscrişi la sesiunea specială a Bacalaureatului, susţin marţi proba obligatorie a profilului (matematică/istorie), urmând ca pe 25 mai se susţină proba la alegere a profilului şi specializării care se susţine la una din zece materii - biologie, geografie, chimie, fizică, psihologie, sociologie, filosofie, logică, economie şi informatică.
La data de 26 mai are loc evaluarea la Limba şi literatura maternă. Luni, candidaţii au susţinut proba la Limba şi Literatura Română.
Afişarea primelor rezultate va fi pe 26 mai la sediile unităţilor de învăţământ care vor organiza această sesiune specială, iar depunerea contestaţiilor este programată în cursul aceleiaşi zile. În data de 27 iunie vor fi soluţionate contestaţiile şi afişate rezultatele finale.

Ti-a placut?

366

afisari