18°

București

ULTIMA ORA

Pavel Abraham, DECLARAŢIE INCENDIARĂ despre Elena Udrea: "La nevoie, o să-l TOARNE şi pe Băsescu"


Generalul Pavel Abraham ne-a declarat că acceptă să fie avocatul Elenei Udrea, dacă aceasta îl va solicita. Fosta preşedintă a PMP s-a plâns, recent, că nu sunt avocaţi care să intre în proces şi să o apere. Abraham ne spune că şansa ei de a scăpa este să facă denunţuri.

Întrebat dacă ar fi de acord să o reprezinte în calitate de avocat pe Elena Udrea, care s-a plâns că nu găseşte apărători, generalul Pavel Abraham ne-a spus că ar face acest lucru. "Elena Udrea are puţine şanse să scape, dar poate face denunţuri care o vor ajuta substanţial, denunţuri cu probe, şi cred că are aşa ceva, că nu-i femeie proastă. Dacă există infracţiunea, în cazul în care face un denunţ, se reduc limitele pedepsei la jumătate din ceea ce este prevăzut de lege. Oricum noi suntem ţara delaţiunii generalizate. Dacă torni pe cineva, îţi negociezi libertatea. Sunt cazuri în care o toarnă pe maică-sa, îl toarnă pe taică-su, am ajuns rău, morala e la pământ. La nevoie, Udrea o să-l toarne şi pe Băsescu, aţi văzut că a zis că bărbaţii ăia de stat care se dădeau rotunzi sunt acum pe sub masă. Dacă Udrea ar începe să vorbească, s-ar întâmpla mari nenorociri pentru mulţi, inclusiv pentru cei care ocupă funcţii de autoritate. A început puţin, dar ea poate da detalii multe de tot, pentru că a fost părtaşă la toate discuţiile cu «licuriciul» nostru şi ştie cum s-a negociat: pune-l pe ăla, dacă te pun, trebuie să faci aia şi au şi făcut unii. Dacă vrea ca eu să-i fiu avocat, primul sfat pe care i l-aş da ar fi să facă denunţuri, dar foarte bine gândite, cu probe serioase, şi are probe, să invoce persoane, documente, locuri, să poată face dovada lor, să se facă o anchetă în care să se stabilească nişte certitudini. Aşa are şanse să scape mai uşor", ne-a declarat Pavel Abraham.

Foto: Ştefan Ioniţă
ANI verifică averea Elenei Udrea
Averea Elenei Udrea este verificată de Agenţia Naţională de Integritate, după ce inspectorii ANI s-au autosesizat în luna octombrie a anului trecut, au declarat oficiali din cadrul instituţiei. Inspectorii de integritate verifică dacă sunt inadvertenţe între declaraţia de avere a deputatei PMP Elena Udrea şi bunurile şi banii pe care aceasta le deţine.
"Nu mă aştept să fiu arestată"
Elena Udrea a declarat ieri, după ce a fost la Secţia 2 Poliţie în cadrul controlului judiciar, că nu s-ar mira să se continue chiar şi cu o încercare de arestare a sa. „Eu nu mă aştept să fiu arestată, eu spun că abuzurile pe care le văd nu m-ar mira să se continue chiar şi cu o încercare de arestare, dar evident că nu există niciun motiv pentru aşa ceva”, a spus Udrea.
"Este o percepţie publică ce s-a format în timp, că Udrea este artizanul multor întâmplări nenorocite pentru noi. Domnul Băsescu este căzut în limbă după ea şi probabil o să confirme că ştia şi el de toate prostiile ca să o ajute.", Pavel Abraham
"Are dreptate Udrea că şi-a angajat bodyguarzi, pentru că în momentul ăsta este un om foarte periculos pentru toţi. Nu este exclus ca viaţa ei să fie în pericol pentrucâte ştie, date pe care le are despre unii care ocupă funcţii importante.", Pavel Abraham

Ti-a placut?

23372

afisari