18°

București

ULTIMA ORA

TINERII CÂNTĂ ŞI ÎNCÂNTĂ CAPITALA! “Ferestre deschise către oraşul viitorului”, peste drum de Guvernul României: la U-Art Gallery, UN REGAL DE MUZICĂ ŞI CULOARE


MOMENT ARTISTIC DE EXCEPŢIE, mâine (n.r.-miercuri), la ora 11.00, în Sala “On top of Bucharest” a U-Art Gallery, din Palatul Uzinexport, peste drum de sediul guvernului, pe Bdul Iancu de Hunedoara! O odă polifonică închinată Bucureştiului ca...  oraş al viitorului!

Iubitorii de frumos nu trebuie să rateze expoziţia de la U-Art Gallery, o cvadruplă împletirea a picturii cu muzica, dansul şi poezia, toate ţâşnite din sufletele tinere şi sensibile ale unor viitori ambasadori ai culturii române. Trebuie să-i cunoaşte, deci... NU RATAŢI ÎNTÂLNIREA CU ACEŞTI TINERI STRĂLUCITORI ŞI SUPERTALENTAŢI!

Muzică, dans, poezie şi pictură... ”la puterea a doua”

Un vernisaj-eveniment cu nume generos: “Ferestre deschise către oraşul viitorului”! Sub egida ”Bucureşti - Capitală Europeană a Culturii în 2021”, evenimentul este dedicat celor cinci ani de la înfiintarea cercului de creaţie Atelier Literar al Liceului Teoretic “ Nicolae Iorga” din Bucureşti. Membrii acestuia împreună cu profesorul coordonator doamna Ileana Iancu pregătesc un eveniment dedicat oraşului ce va reuni momente de muzică, dans, poezie, dar şi o expoziţie de pictură. Vor fi expuse eseurile copiilor participanţi la Atelierul Literar pe panouri ilustrate cu acuarele ce reprezintînd Bucureştiul, însoţite şi de 10 lucrări în original ale pictorului Corneliu Drăgan-Târgovişte în perioada 30.03-7.04.2016. Urmăriţi ziarul ”ring” (şi ziarulring.ro) pentru a afla, în zilele următoare, mai multe despre acest eveniment artistic... de neratat!

Update: Cum a fost la expoziţie

Dacă  nu aţi văzut încă expoziţia-eveniment de la U-Art Gallery, vă deschidem aici o mică ”fereastră” (cu muzică, dans, poezie, pictură) spre a vă convinge că... merită vizitată. Vom reveni în zilele următoare şi cu alte detalii interesante.

 

Ti-a placut?

1275

afisari