18°

București

ULTIMA ORA

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit în judeţul Braşov. Un mort şi un rănit grav


Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit între localităţile braşovene Şinca şi Perşani, primele date arătând că o persoană şi-a pierdut viaţa iar alta a fost grav rănită, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Braşov.

Potrivit primelor informaţii, aparatul de zbor a luat foc la impactul cu solul.

"O persoană a fost găsită carbonizată şi una este în viaţă", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, Ciprian Sfreja.

"Un apel a intrat la 12.28 la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov cum că un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit lângă localitatea Şinca, iar imediat au fost alertate forţele de intervenţie. La 12.52 au ajuns la faţa locului, fiind o zonă mai greu accesibilă, iar elicopterul SMURD Mureş a aterizat la ora 13. Era în misiune în aer şi a fost redirijat acolo. Au găsit avionul în flăcari cu o persoană din păcate decedată şi una în afara avionului, în stare critică. Salvatorii au intervenit pentru a stabiliza persoana. Urmează să fie preluată ancheta de procuratură şi va fi şi o investigaţie pe accident realizată de Autoritatea Aeronautică", a declarat, pentru MEDIAFAX, secretarul de stat în Ministerul de Interne, Raed Arafat.

Ti-a placut?

1508

afisari