18°

București

ULTIMA ORA

#ziarulring. Continuăm împreună on-line


Din aprilie 2008 şi până astăzi, dimineaţă de dimineaţă, la metrou, dar şi în multe alte locuri, grăbiţii frumoşi ai Bucureştiului s-au oprit, preţ de câteva clipe, pentru a primi din mâinile echipei de distribuţie ziarul „ring”. Începând de astăzi, 1 iulie 2016, cotidianul gratuit “ring” îşi încetează apariţia în print, dar îşi întăreşte divizia on-line.

Din aprilie 2008 şi până ieri-seară, zi de zi, o mână de oameni sufletişti şi profesionişti au mers pe teren, au intervievat, au scormonit, au anchetat, au filmat, au fotografiat, au scris, au corectat, au aranjat în pagină şi au trimis în tipografie, cu un nedisimulat entuziasm, cel mai longeviv ziar gratuit din istoria presei bucureştene. Opt ani şi câteva luni, peste 2.000 de ediţii, zeci de mii de ştiri şi articole, interviuri şi dezvăluiri, anchete şi reportaje sunt câteva dintre cifrele şi datele seci care ne-au propulsat în topurile de specialitate.

Din aprilie 2008 ne-am încăpăţânat să le oferim gratuit bucureştenilor şi nu numai un produs pe hârtie de care noi, toţi cei care am lucrat şi lucrăm în redacţia „ring”, să fim mândri.

Din aprilie 2008 şi până astăzi a dispărut de pe piaţă sau a trecut exclusiv în on-line majoritatea covârşitoare a cotidienelor naţionale, multe dintre ele cu o istorie de invidiat. Astăzi a venit momentul în care şi „ring” îşi încheie evoluţia în zona tipărită şi devine exclusiv o publicaţie on-line. Este o decizie luată în baza unor calcule manageriale şi a neignorării trendurilor pieţei de profil.

Evoluţia viitoare a „ring” va fi concentrată pe divizia on-line care, prin această mutare, se va întări şi se va extinde. Dacă până acum majoritatea covârşitoare a articolelor şi ştirilor era axată pe Bucureşti, dat fiind faptul că „ring” era un cotidian local, în viitor, ziarulring.ro va acoperi o plajă mai mare de subiecte de interes la nivel naţional.

Ziarul „ring” a fost cel mai longeviv cotidian bucureştean distribuit gratuit. „ring” a avut un tiraj care a oscilat între 60.000 şi 100.000 de exemplare distribuite, majoritar, la metrou, dar şi în alte puncte de difuzare.

Redacţia „ring” le mulţumeşte colaboratorilor şi tuturor cititorilor şi vă invită să citiţi ediţia on-line la adresa www.ziarulring.ro.

Ti-a placut?

2921

afisari