18°

București

ULTIMA ORA

Fără scuze: sălile de fitness au program non-stop


Pentru unii, ziua poate începe la ora 4.00, pentru alţii la 8.00. Pentru unii, ziua de muncă se termină înspre miezul nopții. Indiferent de ce înseamnă „dimineaţă” sau „târziu” pentru tine, un lucru e cert: dacă îţi începi sau îți termini ziua făcând sport, îţi vei schimba complet viaţa.

Sportul de dimineaţă este recomandat de toţi specialiştii, din simplul motiv că produce în organism o serie de modificări cât se poate de benefice. Exerciţiile fizice făcute dimineaţa stimulează metabolismul pentru 24 de ore. Astfel, arderea grăsimilor va fi mult mai intensă, chiar dacă îţi vei petrece tot restul zilei la birou. În plus, vei avea mult mai multă energie şi nici nu ţi se va mai face foame atât de des. Totodată, o serie de studii efectuate în străinătate arată că exerciţiile fizice sporesc substanţial capacitatea de concentrare.

Pentru că ştiu cât de importante sunt antrenamentele de dimineaţă, cei de la Body Art Wellness Club te aşteaptă la orice oră. Astfel, ai acces non-stop la toate facilităţile centrului: sală de fitness cu echipamente de ultimă generaţie, clase de aerobic susţinute de antrenori cu experienţă vastă în domeniu, zonă SPA (saună uscată, hammam, duş scoţian, fântână de gheaţă), piscină şi jacuzzi.

Acum, centrul are şi o ofertă specială pentru abonamentele DAY TIME (ce permit accesul în intervalul orar 23.00 – 16.00). Astfel, pachetul FOCUS, pentru trei luni de zile, costă doar 70 de euro. Pachetul TONUS, valabil şase luni, costă 140 de euro, iar ACTIV, valabil un an, este doar 260 de euro.  Mai multe detalii despre ofertă pot fi găsite aici.

 

 

Ti-a placut?

808

afisari