18°

București

ULTIMA ORA

5 modele de blugi pe care nu trebuie să le mai porți în 2017


Blugii fac parte din cultura omenirii de peste un secol și au o istorie foarte interesantă. Dacă la început erau folosiți de muncitori ca uniforme, iar apoi au devenit simbolul rebeliunii tinerilor, astăzi aceștia sunt un articol de modă. Blugii au evoluat de-a lungul timpului și s-au transformat în unul dintre articolele de îmbrăcăminte cele mai des folosite și cumpărate.

În prezent, ei vin în diverse modele și culori și sunt gândiți în așa fel încât să ne pună în evidență trăsăturile. Orice fashionistă are propria colecție de jeanși, pusă mereu la punct în funcție de ultimele tendințe. Deși majoritatea dintre noi știm ce se poartă anul acesta, puține știm însă la ce perechi de blugi din garderobă trebuie să renunțăm.

Blugii exagerat de rupți

Deși în 2016 au făcut furori, acești blugi se pare că nu vor mai fi în vogă anul acesta. 2017 este anul în care corpul trebuie să fie cât mai acoperit. Mai ales acum, în sezonul rece, această veste este bine-venită. Deși a fost un trend care a favorizat micile tăieturi care lăsau să se vadă anumite porțiuni de piele, trebuie să recunoaștem că situația a degenerat. Vestea că nu se mai poartă în 2017 nu poate decât să ne bucure, deoarece nu vom mai fi nevoite să vedem toate acele ațe care atârnă și porțiuni de piele care deveniseră de-a dreptul ostentative.

Blugii cu talia joasă

Dacă de câțiva ani numărul acestora s-a micșorat în favoarea blugilor cu talia înaltă, ei nu au dispărut de tot. Dacă nu ai renunțat încă la vechile perechi, află că anul acesta nu mai ai nicio șansă să le porți. Acești blugi nu doar că îți afectează sănătatea prin faptul că blochează circulația din talie și îți lasă expus spatele la frig, dar îți ascund și frumusețea corpului. În locul unui corp armonios, cei din jurul tău vor vedea doar „șunculițe” care atârnă. Încearcă să renunți la ei și, în schimb, să încerci niște blugi care trec de nivelul buricului.

Citește continuarea aici.

Ti-a placut?

1015

afisari