18°

București

ULTIMA ORA

5 TRUCURI pentru o MANICHIURĂ rezistentă


Este evident faptul că majoritatea femeilor îşi doresc ca manichiura lor să reziste o veşnicie şi să se prezinte excepţional de fiecare dată când ies în public. Totuşi, pentru a nu te trezi cu oja sărită de pe unghii sau şi mai rău, cu unghiile exfoliate, este foarte important să urmezi câţiva paşi simpli:
1. Nu îţi roade unghiile - acest obicei este considerat drept unul dintre cele mai necioplite gesturi şi, mai presus de atât, îţi distruge forma unghiilor, ce va fi mai apoi, cu greu recuperată.
2. Ai grijă ca ustensilele pe care le foloseşti pentru manichiură să nu fie sub nicio formă împrumutate şi dezinfectează-le ori de câte ori ai ocazia.
3. Un bun tratament pentru întărirea unghiilor este cel pe bază de ulei de măsline. Încălzeşte puţin ulei de măsline într-o cană şi stai cu degetele de la mâini preţ de 10 minute. Mai apoi, şterge surplusul de ulei de pe unghii cu un şervet de hârtie.
4. Nu uita ca înainte de aplicarea lacului colorat, să aplici o bază transparentă, care îţi va proteja unghia
5. Înainte de a aplica lacul, ai grijă ca unghiile tale să fie foarte bine curăţate, eventual cu o periuţă destinată acestui lucru. Grăsimea sau alte substanţe aflate pe mâinile tale pot face ca oja aplicată să nu reziste mai mult de 2-3 zile.

Ti-a placut?

3919

afisari