18°

București

ULTIMA ORA

Vedetele ne învață cum să ne îmbrăcăm dacă avem sânii mici pentru a arăta perfect


Frumoase sunt şi femeile cu sânii mici, iar bărbaţii confirmă asta! Dacă și tu numeri printre femeile cu sâni mici, nu mai este cazul să fii complexată. În fond, trebuie să te accepți așa cum ești și să îți pui frumusețea în evidență. Învaţă de la vedetele care au spus NU silicoanelor cum să te îmbraci ca să te avantajeze.

Imprimeuri micuțe

Printre vedetele care au refuzat ideea de implant mamar se numără și Adela Popescu, și Shakira. Divele au corpuri armonioase şi siluete superbe, chiar dacă natura nu le-a înzestrat cu busturi generoase. Ca să creeze efect de volum în zona pieptului, vedetele ştiu ce să poarte. 

Bluzele, rochiţele şi topurile stropite cu imprimeuri mărunte sunt ideale pentru femeile cu sânii mai mici. Hainele cu bulinuţe, floricele miniaturale şi picăţele vor da mereu impresia unui bust mai proeminent, aşadar, inspiră-te cu încredere din aceste ținute și poartă-le cu mult curaj. 

Suprapuneri de materiale şi volane generoase

Vedetele din străinătate apelează deseori la stilişti care le recomandă haine în funcţie de necesităţile lor. 

Aceștia ştiu ce să pună în valoare, ce să mascheze, ce să accentueze şi ce să ascundă. Aşadar, Cameron Diaz şi Paris Hilton au fost sfătuite să poarte creaţii drapate, cu suprapuneri de material în zona bustului. De ce? Pentru că acestea creează iluzia vizuală că divele au sânii mai mari decât sunt în realitate. Şi volănaşele au acelaşi efect, iar Dana Rogoz ştie asta. Dacă te regăseşti în acest tipar, poartă haine împodobite cu volumetrii textile, cu juxtapuneri de material, volănaşe sau borduri bufante. 

Culori stridente

Un alt pont bine-venit de la vedete: dacă ai sânii mici şi vrei să-i faci să pară mai mari cu ajutorul vestimentaţiei, optează pentru haine cât mai colorate. De asemenea, de un real ajutor sunt dungile orizontale, asemănătoare celor de pe rochiţa lui Paris Hilton. De efect sunt şi corsetele tăiate în formă de inimioară şi topurile din materiale elastice, ce se mulează perfect. 

 

 

 

Ti-a placut?

1284

afisari