18°

București

ULTIMA ORA

Trei fonduri de ten cu putere mare de acoperire pentru persoanele cu ten problematic


Din păcate, nu multe femei se pot bucura de un ten impecabil, fără imperfecțiuni. Acneea, alergiile sau cicatricile cauzate de unele experiențe neplăcute din trecut ne pot da bătăi de cap atunci când vrem să realizăm un make-up „curat”.

Dacă te numeri printre femeile cu ten problematic, află că nu este totul pierdut. În fond, fiecare femeie este frumoasă în felul ei, indiferent de imperfecțiunile ce-i brăzdează fața. Un lucru extrem de important prin care putem menține sănătatea tenului este o demachiere corectă și o hidratare intensivă. Apoi putem trece la machiaj. Chiar dacă ai un ten cu probleme, te poți bucura de un aspect impecabil al acestuia dacă știi ce fond de ten să alegi. Iar industria cosmeticelor ne oferă destule posibilități. Iată trei dintre fondurile de ten cu putere mare de acoperire ce te vor ajuta să ai o față de porțelan și care îți pot masca  imperfecțiunile.

Vichy Dermablend

Acest fond de ten este ideal pentru tenul gras cu tendință acneică.  Acoperă imperfecțiunile și semnele post-acneice ale pielii grase, predispuse la acnee și se fixează ușor cu o pudră incoloră, ce îi „taie” strălucirea. Ca și grad de acoperire, îl putem situa la 7,5/10.  Se găsește în farmacii, dar și pe majoritatea site-urilor cu produse cosmetice. Ca și preț, oscilează între 70-99 de lei, în funcție de unde este achiziționat. 

Estee Lauder Double Wear

Singurul inconvenient al acestui fond de ten este prețul, care este unul destul de piperat, în jur de 250 de lei. Poate fi găsit în magazinele Sephora, Douglas, Kendra, dar și la reprezentanțe Estee Lauder. Mare atenție la vânzătorii ambulanți de pe internet, care pretind că au produse originale. V-ați putea alege cu alergii serioase și probleme mari ale pielii. Ca și grad de acoperire, Estee Lauder Double Wear atinge 10/10, fiind și un fond de ten foarte greu și pretențios. Persoanele cu ten gras pot avea probleme după câteva ore cu strălucirea tenului, însă acest lucru poate fi remediat ușor cu o pudră. Are o rezistență îndelungată, inclusiv la transfer. 

L`Oreal Accord Parfait

Gama L`Oreal se bucură și în prezent de un succes uriaș pe piața cosmeticelor, iar raportul calitate-preț a fost mereu de apreciat. Ca grad de acoperire, acest fond de ten atinge cu ușurință 8/10, iar ca rezistență, 8-10 ore, cu mici retușuri din pudră. Prețul este unul mult mai accesibil decât al celorlalte două, oscilând între 46-60 de lei, în funcție de locul de achiziție. Poate fi găsit în orice magazin de cosmetice, în diverse nuanțe potrivite fiecărui tip de ten. 

Ti-a placut?

2140

afisari