18°

București

ULTIMA ORA

Horoscopul săptămânii 10 - 16 martie 2017


Află ce-ți prezic astrele în week-end și în următoarea perioadă.

Berbec

Săptămâna care urmează poate semnifica o promovare profesională, o eliberare de acuzații pentru cei implicați în procese cu iz penal, o scoatere de sub urmărire penală, o angajare în proiecte sociale de anvergură sau pur și simplu o intervenție chirurgicală în regim de urgență, finalizată cu succes. Ceea ce doresc se poate realiza, dar cu chibzuială și luând aminte la tot ceea ce s-a negociat până în acel moment și pot semna contractul.

Taur

Săptămâna poate vorbi despre o reașezare a valorilor în planul credinței, cu o recunoaștere deschisă a lui Dumnezeu. Mai poate fi vorba și de teama unor nativi Taur vis-a-vis de obținerea unui împrumut pentru achiziția unui apartament sau pentru începerea construcției unei case. Este și o perioadă de speranțe, de bătut în cuie proiecte, de implicare în acțiuni cu caracter social care îi ajută se se regăsească pe sine în tot ceea ce fac.

Gemeni

Acești nativi își descoperă talentul de lider deoarece oamenii vor răspunde cerințelor și îi vor urma instinctiv. Dar poziția mai arată și că adesea obiectivele și energiile lor sunt îndreptate spre aspectele spirituale. Totuși le sugerez să evite visarea pentru că le diminuează drastic spiritul practic. Există un complex de putere în joc, un complex pe care Gemenii trebuie să îl canalizeze constructiv fără a forța lucrurile, chiar dacă ei sunt foarte deciși și competitivi.

Rac

La acești nativi vorbim despre profesie, că vorbim despre copii, despre implicare socială sau despre ceea ce își doresc din sau de la carieră, lupta pentru păstrarea poziției, discuții și negocieri pe contracte așteptate de toată lumea, totul îmbrăcat într-o comunicare foarte bună generată de încrederea pe care o au în ceea ce fac. Sunt convinși că fac un lucru bun pentru ei și pentru ceilalți. Trebuie să păstreze echilibrul bugetului și nu vor avea probleme în săptămânile care vor urma.

Leu

Săptămâna anunță schimbări profunde, cu atât mai interesante cu cât ele nu sunt la vedere ci se produc în interiorul lor. Vor începe prin a-și accepta colegii, relația pe care o presupune postul pe care îl ocupă, vor da dovadă că știu ce au de făcut. Financiar, o turnură neașteptată, în sensul unei investiții minime, le poate aduce avantaje mult timp de acum înainte. Tinerii se pot plânge de dureri de cap și atunci sfăuiesc un control la rinichi.

Citeşte continuarea aici.

Ti-a placut?

982

afisari