18°

București

ULTIMA ORA

Iată ce alimente trebuie să eviți ca să nu te îngrași, în funcție de forma siluetei!


Fiecare femeie are o anumită formă a siluetei, iar dacă vrea să arate bine și să aibă o greutate sănătoasă, trebuie să țină cont de acest lucru. Poate ai încercat să urmezi o dietă recomandată de o prietenă, dar nu doar că nu ai slăbit, dimpotrivă, parcă s-ar fi acumulat câteva kilograme exact acolo unde nu ai fi vrut!

De ce se întâmplă asta? Pentru că fiecare femeie are o anumită formă a siluetei și dieta trebuie adaptată în funcție de localizarea grăsimii. Dacă vei planifica un regim alimentar ținând cont de acest detaliu, vei slăbi fără probleme și vei ajunge repede la greutatea ideală.

Iată care sunt formele de siluetă și dieta recomandată pentru fiecare în parte!

1. Forma rectangulară

Dacă ai această formă a siluetei, înseamnă că ai șolduri înguste, talie nedefinită și sâni mici. Vestea bună este că ești suplă și te îngrași destul de greu, însă nu trebuie să te culci pe o ureche. Este important să ai o dietă echilibrată. Consumă mai multe proteine din plante și grăsimi sănătoase, cum sunt cele din somon, avocado și alune. Renunță la dulciuri și la fast-food și consumă doar alimente sănătoase. Alege carbohidrați complecși, proteine, nuci, mult ulei de măsline, fructe și verdețuri. Vezi continuarea AICI

Ti-a placut?

1333

afisari