18°

București

ULTIMA ORA

Luna este în Capricorn până pe 19 aprilie: O mare durere apasă două zodii


În aceste zile Luna zăbovește în Capricorn, fenomen care ne face să fim mai practici și mai eficienți, așa cum sunt și principalele caracteristici ale acestei zodii. De asemenea, vom fi mult mai responsabili și mai determinați în a ne atinge scopurile stabilite. Așadar, rezultatele maxime de la locul de muncă nu vor întârzia să apară, iar succesul ne va încununa proiectele în desfășurare, până pe 19 aprilie.

Însă, efectele benefice ale Lunei în Capricorn nu se vor vedea în cazul tuturor zodiilor. Două zodii vor trece în aceste zile prin durere și clipe de disperare. Acești doi nativi vor suporta consecințele acțiunilor lor, efecte intensificate de asprul Capricorn, iubitor al corectitudinii și al devotamentului. Așadar, zodiile despre care vorbim nu vor fi nimic altceva decât victimele karmei și ale propriilor decizii din trecut.

Berbec

În această perioadă, toate îți vor merge ca pe roate. Un parteneriat este pe cale să se nască, o ocazie unică ce îți va aduce doar beneficii. Partenerul tău de lucru nu îți va fi doar coleg, ci și amic de încredere cu care vei stabili o legătură specială. În relația de cuplu totul este roz și profiți de aceste zile pentru a-ți întări legătura cu persoana dragă.

Taur

O mare durere te apasă în această perioadă. Aceasta provine din grijile pe care ți le faci în ceea ce privește o colaborare precară cu unul dintre colegii tăi. Deciziile pe care le-ai luat până acum nu au fost tocmai cele mai potrivite, iar acest lucru ți-au adus mari pierderi. Încearcă să lași planul profesional la o parte până când Luna nu va mai fi în Capricorn, adică începând cu 20 aprilie.

Gemeni

Te simți ușor stresat în această perioadă și nu te afli nici într-o formă fizică și intelectuală bună. Acești trei factori pot să îți afecteze negativ sănătatea. Totuși deoarece ești inventiv din fire, vei găsi cea mai bună cale pentru a contracara efectele negative. Suportul familiei este cel care îți dă putere și te face să o iei de la capăt ori de câte ori este nevoie.

Rac

Există multe neînțelegeri cu persoana dragă. Totuși acest lucru nu te va afecta prea tare, deoarece prietenii îți vor oferi susținerea de care ai nevoie. Viața ta se poate schimba complet în această perioadă, așa că ai grijă să acorzi o atenție mai mare semnelor. Cântărește toate detaliile pentru a nu face o greșeală. Luna în Capricorn îți va oferi tot sprijinul de care ai nevoie pentru a lua decizia corectă.

Citeşte continuarea aici.

Ti-a placut?

987

afisari