18°

București

ULTIMA ORA

Lună Plină pe 11 aprilie: cum sunt influențate zodiile


Pe 11 aprilie 2017 va fi Lună Plină, un eveniment astronomic care va influența toate zodiile. Luna Plină poate aduce în egală măsură noroc și ghinion, depinde de fiecare persoană în parte cum poate întoarce totul în favoarea sa.

Luna Plină se opune Soarelui, fenomen care va polariza forțele care te influențează. Spre exemplu, este posibil să apară un conflict între carieră și viața personală, între ce ai nevoie și ce îți dorești. Toate aceste tensiuni te vor seca de energie.

Ține cont că în timpul Lunii Pline instinctele și emoțiile sunt la apogeu. Trebuie să te folosești de intuiție și de forța interioară ca să depășești aceste obstacole.

Pe de altă parte, acum este perioada în care poți duce la împlinire obiectivele pe care ți le-ai propus în timpul Lunii Noi, de pe 27 martie. Acest moment prielnic va dura până pe 26 aprilie.

Luna intră în conjuncție cu steaua fixă Spica, iar acest lucru va aduce succes, bani și dragoste. De asemenea, va crește interesul pentru religie și spiritualitate. Energiile sexuale, mai intense decât de obicei, pot fi transformate cu succes în creații artistice. În această perioadă se vor bucura de succes scriitorii, pictorii, muzicienii, cercetătorii.

Totodată, Luna va intra în conjuncție cu Jupiter, iar asta te va face să te simți mai fericită, mai mulțumită. Este o perioadă ideală pentru socializare și distracție. Norocul va fi de partea ta, te vei bucura de experiențe deosebite, emoționale și spirituale.

Citeşte continuarea aici.

Ti-a placut?

1198

afisari