18°

București

ULTIMA ORA

Masca-tratament cu magnet, senzaţia momentului în beauty


Măştile cosmetice au părăsit de mult teritoriul banal al produsului aplicat pe faţă, lăsat să acţioneze şi apoi îndepărtat cu apă. De la inovaţiile coreene, sheet masks (măştile sub forma unui şerveţel) şi cele peel off pentru buze, industria de beauty a jonglat artistic cu acest produs cosmetic, găsindu-i noi forme şi întrebuinţări.

Noi vă prezentăm în rândurile ce urmează cel mai hot item al momentului printre pasionatele de frumuseţe, masca-tratament cu magnet! „Aşază-te” confortabil printre fetele cool şi descoperă cea mai tentantă propunere!
Masca-magnet, tratamentul cosmetic cool al momentului

Dacă deja ai ridicat sprânceana întrebător, trebuie să vizionezi filmuleţul de mai jos, care te va ajuta să priveşti cu alţi ochi inovaţia cosmetică a momentului! Masca-magnet îţi promite nu doar beneficii de frumuseţe, dar şi o doză sănătoasă de distracţie, adică exact ceea ce aşteptăm de la ritualul nostru de beauty!

Măştile-magnet din comerţ, dotate cu o spatulă şi un magnet, te vor face să te simţi ca şi cum ai fi pătruns într-un nou univers al frumuseţii: unul în care magia îţi invadează rutina cotidiană, reprezentată de inovaţii tehnologice care îţi smulg surâsuri de încântare.

E simplu! Aplică masca pe faţă folosind spatula, lasă să acţioneze pentru 10 minute, timp în care înveleşti magnetul într-un şerveţel. După ce intervalul de aşteptare a expirat, „plimbă” uşor magnetul pe faţă; este în regulă să rămâi cu gura căscată, privind cum masca este îndepărtată aproape magic de pe ten, graţie factorului de atracţie magnetică. La final, nu ai nevoie de apă. Trebuie doar să ştergi uşor ultimele urme de mască, folosind un alt şerveţel cosmetic.

Dincolo de elementul „wow”, masca-magnet are şi beneficii pentru frumuseţea tenului tău. Ea elimină impurităţile în profunzime, atrăgându-le cu o forţă irezistibilă şi determinându-le să te „părăsească”, lăsând în urma lor o piele curată, mai uniformă şi mai proaspătă. Liniile fine şi ridurile sunt diminuate, iar tenul îşi pierde aspectul tern şi îşi recapătă strălucirea.

Citește continuarea aici.

Ti-a placut?

533

afisari