18°

București

ULTIMA ORA

Ce blugi trebuie să porți dacă ești plinuță


Uneori, câteva kilograme în plus ne pot da adevărate bătăi de cap atunci când vine vorba de achiziționarea unui articol vestimentar.

Blugii se regăsesc în garderoba fiecărei femei. Fie că optăm pentru modelele simple și clasice, fie pentru cele cu un plus de culoare și aplicații moderne, trebuie să ținem cont de forma corpului nostru atunci când ne gândim să ne cumpărăm o pereche de blugi, astfel încât să ne avantajeze.

Femeile plinuțe trebuie să fie atente atunci când merg la shopping și trebuie să găsească pereche ideală de blugi, care să le pună în evidență aspectele plăcute ale corpului și să mascheze ceea ce este mai puțin frumos. Dacă te regăsești în această categorie și nu știi ce model de blugi te avantajează, iată câteva sfaturi care sigur îți vor fi de mare folos. 

Atenție la blugii prea strâmți!

În primul rând, evită blugii largi, de tip boyfriend. Acest model va mai adăuga ceva kilograme siluetei tale și nu ți se vor potrivi deloc. Alege o pereche de blugi strâmți, cu talie înaltă, care îți pot masca șoldurile și te vor face să pari mai suplă. Atenție însă! Blugii nu trebuie să fie foarte strâmți, altfel vor scoate în evidență orice imperfecțiune a corpului. Cea mai bună alegere sunt blugii dintr-un material elastic. Sunt mai confortabili și îți conturează frumos corpul. 

Pentru a ascunde kilogramele în plus, poți apela, de asemenea, la blugii închiși la culoare. Caută modele evazate, pentru că îți vor alungi silueta și te vor face să pari mai slabă. Poartă blugii evazați cu tocuri și ai grijă să nu lași să se vadă mult din pantofi.

Ti-a placut?

2047

afisari