18°

București

ULTIMA ORA

Uleiul de măsline, tratament pentru părul deteriorat


Ești în căutarea unei măști de păr naturale, care să hidrateze și să hrănească șuvițele? Atunci nu trebuie să cauți prea departe. Mergi în bucătărie și deschide dulapul în care ții uleiul de măsline. Este produsul cel mai bun, pe care trebuie să-l incluzi în rutina de îngrijire a podoabei capilare.

Datorită compușilor activi care au beneficii pentru piele și păr, uleiul de măsline este un ingredient foarte bine cunoscut în industria cosmetică. Multe femei preferă să-l folosească ca un produs natural pe păr, deoarece substanțele nutritive pe care le conține acesta hrănesc profund firele de păr și favorizează creșterea lor. Pentru a te bucura de efectele sale asupra părului, folosește uleiul de măsline în starea sa naturală, care acționează ca:

Balsam natural

Textura uleioasă și elementele nutritive pe care le conține uleiul, îl fac un balsam natural care îmbunătățește sănătatea podoabei capilare.

Cum să-l folosești:

Pune la încălzit într-un bol niște ulei de măsline. Atunci când temperatura este suportabilă, pune-ți în palmă uleiul și masează scalpul și părul cu el, inclusiv vârfurile. Strânge părul în coc și acoperă-l cu o cască de duș și lasă-l să acționeze 15 minute. Clătește cu apă călduță și repetă tratamentul de două ori pe săptămână. Vezi continuarea AICI

Ti-a placut?

780

afisari