18°

București

ULTIMA ORA

Vrei să fii cea mai cool de pe plajă? Iată câteva sfaturi utile pentru o apariție impecabilă


Sezonul estival deja ne bate la ușă, iar fiecare femeie se gândește cum poate să arate super pe plajă, fără prea mult efort. Dacă și tu vrei să nu fii subiect de bârfă pentru cei din jur și să fii admirată atunci când îți expui corpul la soare, atunci e bine să ştii cum să te comporţi şi cum să te îmbraci în acest caz. Iată cele mai utile sfaturi pentru tine și pentru o imagine de invidiat atât la mare, cât și la piscină!

1. Poartă un costum de baie care să te avantajeze. Dacă ai burtică, alege un costum întreg. Dacă eşti prea slabă, cumpără-ţi un model din două piese, iar în cazul în care ai pulpiţe dolofane îţi recomandăm să-ţi iei un costum cu pantaloni scurţi în loc de slip.
 

2. Ai grijă la manichiură şi la pedichiură. Fiind la plajă, cei din jur se vor uita la aceste detalii.

3. Nu merge prea des la solar înainte. Nu te va ajuta cu nimic să fii deja bronzată când ajungi la plajă.

4. La plajă machiajul trebuie să fie unul cât mai natural: un mascara, un lip-gloss şi o cremă de față cu factor de protecție 40 sunt tot ce ai nevoie. 

5. Alege o coafură lejeră pentru plajă, dar, în acelaşi timp, sexy: coadă de cal, coc

6. Nu încerca să te faci remarcată prea tare. Ținuta nepotrivită şi atitudinea vulgară nu te vor ajuta decât să stârneşti râsetele oamenilor sau să fii subiect de bârfă.

7. Nu te parfuma excesiv. În primul rând, nu e recomandat pentru pielea expusă la soare. Dacă totuşi insişti să miroşi plăcut, alege ceva fresh şi discret.

8. Şi pălăriile de soare pot fi sexy, dacă ştii să le alegi în funcţie de forma feţei şi de lungimea părului tău: cu boruri largi, dacă ai faţa ascuţită şi părul lung, bărbătească, dacă eşti tunsă scurt, şi hippie, pentru părul mediu şi faţa ovală.

9. Şi ca ţinuta să fie completă şi să-ţi dea un aer de mister, dar să te şi protejeze de razele ultraviolete, nu uita ochelarii de soare. Se poartă modelele XXL, retro sau “de aviator”.

10. Nu uita să te epilezi. E cel mai important lucru pe care trebuie să-l faci când te hotărăşti să mergi la mare.

Acum, tot ce îți trebuie este doar puțină distracție! 

Ti-a placut?

4429

afisari