18°

București

ULTIMA ORA
FUNNY

VIDEO AMUZANT. Ofiţer de poliţie, fugărit de o lebădă

Un ofiţer de poliţie din municipalitatea Orlando, din statul american Florida, a ajuns celebru pe internet după ce a fost filmat în timp ce era fugărit de o lebădă. În clipul video se poate vedea cum lebăda aleargă după Darrell Harbin, ofițerul de poliție, care se folosește de mașina de serviciu pentru a se proteja de pasărea agresivă. Departamentul de poliție din Orlan

140x140

ASA CEVA! Cum a putut sa apara un barbat intr-un mall din Bucureşti, la coada la shaorma!

Imagini hilare au fost surprinse de către vizitatorii unui mall bucureştean, în zona de food-court, în imediata apropiere a zonei de cinema. Moda masculină pare că nu are limite, aşa se face că un bărbat bine clădit şi plin de tatuaje a fost zărit la coadă la fast-food, purtând colanţi albi, prin care oricine putea să-i zărească atât picioarele bine sculptate

140x140

Cea mai tare iluzie optică! Îți poți da seama ce este în imagine?

Iluziile optice au fost, încă din cele mai vechi timpuri, modalități prin care psihicul uman putea fi dus la extrem, fie că este vorba de amuzament sau de măsurarea inteligenței. Fii atent la imaginea următoare! Îți poți da seama ce se ascunde în peisaj? Dacă ai văzut leopardul, dă share articolului și distrează-te cu familia și prietenii!  

140x140

Te consideri un GENIU? Poți găsi trifoiul cu patru foi din imagine, în mai puțin de 30 de secunde?

Acest test îți va pune imaginația și atenția la încercare! Te consideri inteligent? Atunci află că porcușorii norocoși ascund un trifoi cu patru foi. Îl poți găsi? L-ai găsit? Atunci dă SHARE articolului și distrează-te cu prietenii și familia!  

140x140

Testul de algebră care a creat isterie pe Facebook. Tu poţi să îl rezolvi?

O problemă aparent banală, postată pe Facebook de un utilizator din Tunisia, a creat o adevărată isterie pe reţeaua de socializare. Aproximativ jumătate de milion de persoane au încercat să o rezolve, însă puţini sunt cei care au dat răspunsul corect. Tu ştii care este?     Răspuns cal = 10potcoave = 4cizme = 2Exerciţiu final: 1 (în imagine este doar o ci

140x140

Puzzle-ul care i-a scos din minţi pe internauţi. Tu poţi găsi câinele din imagine?

În urmă cu doar câteva luni, artistul maghiar Gergely Dudas a creat un puzzle simplu, dar care i-a scos din minţi pe internauţi. El îi provoca să găsească un urs panda ascuns într-o mulţime de oameni de zăpadă. Acum, o companie de produse agricole a creat un puzzle similar, în care îi provoacă pe cei cu privirea ageră să găsească un câine asc

140x140

Esti un GENIU daca reusesti in mai putin de 1 minut! UNDE E TELEFONUL in aceasta imagine?

Aceasta imagine este noua... isterie mondiala! Milioane de internauti se straduiesc sa vada unde este smartphone-ul in aceasta imagine!Tu l-ai observat?! Daca DA, da SHARE articolului! 

140x140

BANC: Bulă merge la doctor...

- Care e problema ta, tinere? - Vedeţi, zice Bulă, visez de două săptămâni găini care joacă fotbal. Vreau să scap de aceste vise. - Da... ia pastilele astea acum şi se rezolvă! - Pot să le iau mâine? - De ce?, întreabă doctorul surprins. Zice Bulă: - Păi... vedeţi... azi e finala şi nu vreau să o pierd!

140x140

Bulă şi Gheorghe stau la un pahar de vorbă…

În timp ce discutau ei vrute şi nevrute, la un moment dat, Gheorghe îl întreabă pe Bulă: - Ia spune, măi, Bulă… Africa e departe de aici? La care Bulă răspunde: - Nu cred, măi, Gheorghe… La serviciu am un coleg negru care vine în fiecare zi cu bicicleta şi nu întârzie niciodată!

140x140

BANC: Profesoara le cere elevilor să facă un desen, însă Bulă dă foaia albă…

– Tu n-ai terminat, Bulişor? – Ba da, am desenat iarbă cu vaci pe ea. – Dar nu văd nicio iarbă!, spune profesoara uimită. – Normal, vacile au păscut-o pe toată. – Dar nu sunt nici vaci!, adaugă profesoara. – Ei, bine, cum nu mai era iarbă, s-au dus să caute în altă parte.  

Articole mai vechi