18°

București

ULTIMA ORA
FUNNY

BANC: Un bărbat sună la o poartă…

Imediat, un câine se ridică în două picioare pe gard și-i spune: – Stăpânul meu nu e acasă! Tipul leșină de spaimă. Când își revine, îi spune animalului: – Din câte știu, un câine latră, nu vorbește. Tu de ce nu ai lătrat? La care câinele: – N-am vrut să te sperii!  

140x140

După externare...

Un bărbat se întoarce la spital să le facă o vizită colegilor de salon. Se aşază pe marginea patului unui chinez, care devine brusc alb la faţă şi rosteşte în şoaptă:  - Woong sing hoo!După ce spune asta, capul îi cade într-o parte şi moare.Omul iese foarte supărat de la spital, intră în primul restaurant chinezesc şi i se adresează proprietarul

140x140

BANC: Într-o zi, Alinuţa plângea pe holul şcolii…

Învăţătoarea, văzând-o în starea asta, o întreabă:  - Ce ai păţit, dragă Alinuţa? De ce plângi? La care Alinuţa: - Un copil m-a lovit şi am scăpat plăcinta pe jos! Învăţătoarea, surprinsă: - Ce urât… dar a fost cu intenţie? Alinuţa, printre suspine: - Nu, doamna profesoară, a fost cu… brânză!  

140x140

BANC: Bulă vine la şcoală supărat și cu un cucui mare în frunte…

Profesoara îl întreabă: – Bulă, ce s-a întâmplat? Cum ai reușit? El îi explică: – Păi... m-a înțepat o albină. Profesoara, puțin mirată: – Și de ce nu ai alungat-o cu mâna, să nu se ajungă aici? La care Bulă, aproape plângând: – Nu am apucat. Tata a omorât-o cu lopata.

140x140

BANC: Un nebun, în cabinetul psihiatrului…

Pe tot parcursul consultaţiei, el scoate un sunet ciudat: – Hasti, hasti, hasti! După un timp, nedumerit, medicul îl întreabă: – Ce faceţi acolo? De ce scoateţi aceste sunete? Nebunul îi explică: – Alung elefanţii. – Bine, dar aici nu e niciun elefant! Nebunul, mândru, continuă: – Vedeţi ce eficace am fost?

140x140

BANC: Bulă călătorea cu trenul împreună cu mama sa…

Vine controlorul şi le spune: - Băiatul ăsta are mai mult de 7 ani! Trebuia să-i cumpăraţi bilet întreg. - Nu-i aşa că n-ai mai mult de 7 ani?, îl întreabă maică-sa pe Bulă. Bulă începe să plângă. - Aţi văzut, domnule controlor, dacă l-aţi jignit? La care Bulă, în şoaptă: - Nu m-a jignit, dar mi-am băgat ţigara aprinsă în buzunar ş

140x140

BANC: Un poliţist găseşte un pinguin şi îl duce la secţie...

Şeful îl vede şi îi spune: – Ce faci cu pinguinul ăsta aici? Du-l la grădina zoologică. A doua zi, poliţistul apare din nou cu pinguinul la secţie. Nervos, şeful îi spune:  – Mă, ţi-am spus să-l duci la grădina zoologică. Poliţistul îi răspunde: – Am fost ieri la grădina zoologică. Azi mergem la cinema.  

140x140

BANC: Un oltean călătoreşte cu trenul împreună cu un bărbat de culoare...

După un timp, olteanul zice: - Bre, da’ eşti negru! - Da, zice negrul. Iarăşi tăcere. După un timp, olteanul zice: - Bre, da’ de unde eşti? Bărbatul îi răspunde: - Din Camerun. - Camerunu’ ăsta-i departe? - Departe. Tăcere. - Auzi, bre, da’ al cui eşti din Camerun?

140x140

Bulă se duce la medic

Bulă, bolnav, se duce la medic pentru tratament. Acesta îi spune că are o bacterie în organism şi că trebuie să ia antibiotice din şapte în şapte ore. A doua zi, Bulă vine din nou la cabinet şi, nemulţumit că bacteria nu pleacă, îi spune doctorului: - Am luat antibioticele din cinci în cinci ore şi tot rău mă simt. - Eu ţi-am prescris medicaţia din ş

140x140

Un scoțian vine acasă..

Un scoţian vine acasă cu un coş plin cu căpşuni proaspăt culese. Îl cheamă pe fiul lui de opt ani:  - Fiule, gustă o căpşună! Cel mic ia căpşuna şi o mănâncă. - Mai vreau!, spune copilul. Tatăl, nervos, continuă:- De ce?! Nu-i nevoie să mai iei! Îţi spun eu că toate au acelaşi gust!

Articole mai noi Articole mai vechi