18°

București

ULTIMA ORA

10 reguli pe care prinţesele de la Palatul Buckingham trebuie să le respecte


Visul oricărei fete aflate la vârsta fragedă a copilăriei era să fie o prinţesă, exact ca în filmele Disney. În viaţa reală, lucrurile stau cu totul diferit. Așa cum este și cazul familiei regale britanice. Se pare că a avea sânge albastru, la Buckimgham, este o sarcină destul de grea, care vine la pachet cu reguli ce trebuie respectate în orice moment şi o imagine publică ce nu poate fi niciodată afectată.

Dacă încă visezi să devii prinţesă, s-ar putea să te răzgândeşti după ce vei citi cele zece reguli pe care trebuie să le respecţi înainte de a lua în calcul posibilitatea de a te căsători cu un prinţ britanic.

  1. Este interzis consumul de fructe de mare

Poate că ţi se pare o regulă absurdă. Se pare că aceasta a fost impusă chiar de Regina Elisabeta, deoarece aceasta se teme de toxiinfecţiile alimentare pe care fructele de mare le-ar putea declanşa. Așadar, dacă aveți onoarea să călcați pragul Palatului Regal al Marii Britanii, aflați că nu veți primi scoici sau calamari.

  1. Prințesele nu au voie să aibă nume de alint

Orice poreclă pe care o prinţesă ar fi avut-o înainte de a dobândi acest statut va fi dată uitării. Spre exemplu, prinţesa Kate este prezentată şi cunoscută oficial cu numele de Catherine și așa este strigată, se pare, și de angajații Palatului. Vezi AICI continuarea

Ti-a placut?

735

afisari