18°

București

ULTIMA ORA

5 celebrităţi care au eşuat în tot, în afară de actorie


În spatele unei poveşti de succes se pot afla ani de luptă, de eşecuri şi dezamăgiri. Până să ajungă la statutul de actori celebri, mulţi au încercat şi alte meserii, dar nu au fost de ei. Cum afirma Ellen de Generes în monologul celei de-a 86-a ediţii a premiilor Oscar: „Se spune că cele mai importante lucruri în viaţă sunt dragostea, familia, prietenii, iar oamenii care nu au parte de aşa ceva intră în showbiz“. Poate că sună banal, dar backround-ul este foarte adânc.

Şi apropo de cei care nu au reuşit în nimic altceva decât în actorie, iată ce slujbe au avut înainte de a ajunge celebrii Tom Cruise, Hugh Jackman, Steve McQueen, Ice-T şi Gerard Butler. Ar fi putut deveni preoţi, avocaţi, artişti de circ, militari de carieră, dar au dat-o-n bară rău de tot.

 5. Hugh Jackman – câştigător al premiului Tony şi al Globurilor de Aur, dar cel mai slab clovn din lume


Hugh Jackman şi-a început cariera de actor aşa cum mulţi o fac. A urmat cursuri de actorie, dar primele reprezentaţii ale talentului său le-a dat din postura de clovn. Hugh alături de un prieten al său, Stan, încercau să fie amuzanţi şi să anime petrecerile. Numele lor de scenă erau „Coco şi Bozo“. Cireaşa de pe tort a reprezentat-o faptul că niciunul dintre ei nu ştia niciun truc, se bazau pe inspiraţie.
Citește mai multe AICI !

Ti-a placut?

804

afisari