18°

București

ULTIMA ORA

Care vor fi ultimele cuvinte ale zodiilor


Fiecare nativ al zodiacului îşi guvernează viaţa după propriile reguli. Fiecare are atât calităţi, cât şi defecte specifice, părţi mai frumoase şi părţi mai urâte. Indiferent de calitățile și defectele noastre însă, moartea nu iartă pe nimeni.

Ultimele cuvinte pe care cineva le spune înainte de acest moment sunt păstrate în amintirea celor dragi mult timp. Totuşi, nativii zodiacului îşi pot păstra simţul umorului chiar și în clipa finală, preferând să stârnească zâmbetele celor din jur până în ultima clipă.

Iată cam ce ar spune fiecare zodie, înainte de a-şi da ultima suflare:

Berbec

Nativilor din zodia Berbec le stă gândul la bani până în ultima clipă. Vor spune: ”Am ascuns un milion de euro în...în”, fără a mai reuşi să încheie fraza și declanşând, astfel, un adevărat mister.

Taur

Taurii sunt filosofii zodiacului chiar şi în ultima zi a vieţii: ”A fi sau a nu fi. Aceasta este întrebarea!”, este fraza cu care se vor stinge pe buze.

Gemeni

Gemenii îşi păstrează caracterul optimist: ”Sunt bine, sunt bine!”. Nu ai cum să nu-i iubești până în acest ultim moment. Vezi continuarea AICI

Ti-a placut?

777

afisari