18°

București

ULTIMA ORA

Ce să NU faci niciodată la o nuntă


Puţine ceremonii sunt investite cu emoţie în stare pură precum nunta unei persoane la care ţii. Doi oameni pe care îi iubeşti îşi unesc destinele: ce poate fi mai frumos de atât?

Cu toate acestea, stresul şi aşteptările prea mari pot strica experienţa unei nunţi, dar, din păcate, şi comportamentul invitaţilor poate fi la fel de „compromiţător”. Ca să nu devii subiect de discuţie al tuturor rudelor miresei la prânzul de a doua zi, desăvârşeşte-ţi comportamentul de „nuntaşă” citind rândurile de mai jos!
Ce să NU faci niciodată la o nuntă
Eşti invitată la nunta unui prieten sau membru al familiei? Sub nicio formă NU...
...purta alb! Nu contează cât bine arăţi în all white, nu transforma nunta altcuiva într-o repetiţie pentru propria ceremonie şi nu îmbrăca sub nicio formă o rochie în nuanţe imaculate. Descoperă aici şi alte outfituri pe care trebuie să le eviţi la o nuntă.
...flirta. Tocmai ai fost invitată la o nuntă, nu la o ediţie de „Burlăciţa” a cărei protagonistă eşti tu. Ceremonia de unire a destinelor nu te are drept eroină şi sub nicio formă nu este o agenţie de matrimoniale care să te ajute să îţi găseşti perechea. Aşa că „nu te da” la un tip însoţit, la chelnerul acela simpatic şi nici măcar la un bărbat solo (nu pretindem să devii mută în preajma sa, puteţi schimba numere de telefon şi stabili un date, dar nu transforma nunta în ambientul proaspătului tău amor: eşti acolo în cu totul alt scop).
Citește continuarea aici.

Ti-a placut?

549

afisari