18°

București

ULTIMA ORA

Cele mai mari defecte ale barbatilor, in functie de zodie


O sa repet ori de cate ori voi avea ocazia: nimeni nu este perfect! Cu totii avem defecte, mari, mici, imperceptibile sau care sar in ochi... Ca sa intoarcem in favoarea noastra toata incertitudinea descoperirii defectelor la persoanele dragi, ar fi ideal sa aflam cate ceva despre zodia fiecaruia. E imposibil sa nu vrei sa stii care sunt defectele zodiei barbatului care iti place. Nu de alta dar, paza buna trece primejdia rea.

Asadar, afla care sunt marile defecte ale barbatilor din fiecare zodie si accepta-le cu zambetul pe buze, in timp ce te consolezi cu calitatile!

Zodia Berbec

Cea mai mare problema pe care o poti avea cu barbatul Berbec este dorinta lui de control. Ii place sa tina in mana fraiele relatiei, este gelos, nici nu concepe ideea ca ar putea sa te piarda. Impulsivitatea si orgoliul ce ii sunt caracteristice il pot mana spre cele mai mari victorii dar si spre cele mai adanci certuri. Placerea de a fi ascultat si de a impune directii se impleteste, in mod uimitor, cu o naivitate care il lasa sa creada absolut orice, atat timp cat i se ating punctele sensibile sau ceea ce i se spune ii da senzatia ca este cel mai bun.

Zodia Taur

Cel mai mare defect al barbatului Taur este incapatanarea lui excesiva, care ajunge sa te oboseasca. Dar, daca dragostea a venit pentru tine la pachet cu ceva rabdare, sansele de reusita sunt mai mari. Alte defecte ale Taurului? Ii place sa se planga, este egocentrist, putin cam invidios, materialist si cam zgarcit. Cireasa de pe tort este greutatea cu care se abtine de la tentatii...de orice fel - sporturi extreme, situatii limita, aventuri amoroase. Vezi continuarea AICI

Ti-a placut?

800

afisari