18°

București

ULTIMA ORA

Cum alegi ROCHIA PERFECTĂ pentru domnişoarele de onoare


Nelipsite de la nuntă, domnişoarele de onoare trebuie să fie o apariţie care să pună în evidenţă mireasa, dar şi să o ajute în cea mai importantă zi din viaţa ei. Pentru ţinutele lor, specialiştii recomandă rochii în aceeaşi culoare, croite special după dimensiunile şi personalitatea fiecăreia.

„În ziua nunţii, pe lângă mireasă, care trebuie să strălucească, domnişoarele de onoare vor fi şi ele în centrul atenţiei, aşa că este de preferat ca rochiile lor să fie asemănătoare şi, în acelaşi timp, fastuoase. La Sow Atelier avem grijă de fiecare clientă în parte şi, după o discuţie prealabilă, alegem împreună modelele şi materialele cele mai potrivite”, ne-au informat specialiştii Sow Atelier, situat în incinta RIN Grand Hotel.
Fie că alegem crem sau lila, rochiile pot fi croite diferit pentru a scoate în evidenţă silueta fiecărei domnişoare.


Vernil şi piersică sunt alte două culori preferate de mirese şi de domnişoarele de onoare pentru rochii. Scurte sau lungi, acestea pot fi create în modele diferite.


Contactează-ne şi poţi obţine discounturi pentru rochiile domnişoarelor de onoare. Relaţii şi programări la 0731.111.575 sau www.sowatelier.ro.
„O domnişoară de onoare fericită aduce fericirea miresei.”, ALFRED TENNYSON

Ti-a placut?

2804

afisari