18°

București

ULTIMA ORA

Cum să te îmbraci la nuntă! Cinci reguli esenţiale pentru bărbaţi


Atunci când vine vorba de un eveniment cu iz monden, precum o nuntă, un botez sau o cumetrie, barbaţii au tendinţa să îşi încarce inutil vestimentaţiile cu accesorii, culori şi mixuri de printuri, dar şi să cheltuie sume exorbitante pe costume destinate unui singur eveniment, în loc sa cumpere inteligent şi să imbine apoi piesele vestimentare construind noi ţinute interesante.
În plin sezon al nunţilor şi al evenimentelor speciale, alegerea unei ţinute vestimentare potrivite, dar şi indeajuns de interesantă pentru a atrage privirile, reprezintă pentru bărbaţi o adevărată provocare.
Nu te îmbrăca precum mirele!
„Dacă doamnele se feresc să poarte alb la nuntă, pentru a nu face competiţie miresei, la fel ar fi bine să procedeze şi bărbaţii: mai exact, sa nu poarte smoking, papion si pantofi de lac, decat daca dress code-ul evenimentului (black tie) si locatia (palat, castel, etc) prevad acest lucru. In rest, la nuntile in aer liber, la cort, ori in locatii permisive, este indicat sa porti costum elegant sau chiar combinatii de sacou cu pantaloni de stofa, insa, atentie, nu in culori contrastante. Este in regula si fara cravata, insa avand pantofi de calitate, eleganti.
Citeşte continuarea pe Showbizreport.ro 

Ti-a placut?

1980

afisari