18°

București

ULTIMA ORA

De ce… Dacia lui Traian, la superofertă?


„De mâine, vă asigur că voi circula cu o Dacie. Când mă voi duce la cumpărături, o să mă asigur că iau roşii româneşti, unt românesc, zahăr românesc…”, le-a spus Traian Băsescu românilor curioşi de efectele crizei ce va să vină. Să zicem că Băsescu va merge cu Dacia. De ce, nu?

Şi Ceauşescu a renunţat la Mercedesul dăruit de Împărat (Şahinşahul Iranului). Mă întreb totuşi: cât ar putea costa Dacia prezidenţială?  TRAIANmobilul ?!? „Loganurile” poliţiştilor ştim cât au costat. Ne-a spus-o chiar Traian (preşedintele).

Că acel contract cu o firmă care a (super)dotat Loganuri „blindate” şi pentru alţii (servicii secrete etc.) a început pe vremea lui Blaga (ministru) sau pe vremea lui David (tot ministru), nici nu mai contează. Aşa cum nici nu(mai) contează dacă David (ministru) a consumat sau nu droguri pe vremea când se numea Troacă.

A fost sau nu a fost şantajat David (cât a fost ministru)?  Nici asta nu (mai) contează. Aşa cum nu contează nici de ce a tăcut, cât i-a fost bine  (cât a fost în funcţie), generalul Abraham, care ştia (despre „drogurile lui David”)? Nu, dragii mei cititori.

Azi, în acest colţ de pagină, contează doar că Traian Băsescu vrea să circule cu Dacia. Iar pe mine mă macină un gând: cât ar putea costa această posibilă „supermaşină”  prezidenţială? O fi la superofertă?
 

Ti-a placut?

560

afisari