18°

București

ULTIMA ORA

Glume de… 36 de milioane de dolari


Cu siguranţă aţi auzit expresia “Glume de doi lei” atunci când gluma nu este reuşită. Ei bine, există şi persoane al căror umor valorează zeci de milioane de euro. Revista “Forbes” a realizat topul primilor 10 comedianţi cel mai bine plătiţi din lume.
Din păcate, în clasamentul „Forbes” nu se regăseşte niciun român, oricât de amuzanţi ni s-ar părea că am fi. Anul acesta, Jerry Seinfeld, coautor al serialului TV "Seinfeld", ocupă pentru a patra oară primul loc în topul celor mai bine plătiţi actori de comedie. În vârstă de 61 de ani, Jerry Seinfeld a obţinut venituri estimate la 36 de milioane de dolari în perioada 1 iunie 2014-1 iunie 2015, graţie redevenţelor pentru redifuzarea serialului "Seinfeld". În plus, starul american a obţinut venituri considerabile şi dintr-o serie foarte profitabilă de spectacole de stand-up comedy, dar şi din serialul său on-line "Comedians in Cars Getting Coffee".
Ultimul loc, doar 7,5 milioane pe an
Seinfeld este urmat, la o distanţă de câteva milioane, de Kevin Hart, cu venituri de 28,5 milioane de dolari, ultimul loc al podiumului fiind completat de ventrilocul Terry Fator, un star al spectacolelor din Las Vegas, cu 21,5 milioane de dolari. Pe locul 4 se află Jeff Dunham şi Russell Peters, ambii cu venituri de 19 milioane de dolari. Topul 10 al celor mai bine plătiţi actori de comedie este completat de Aziz Ansari (9,5 milioane de dolari), Louis C. K. (9 milioane de dolari), Gabriel Iglesias (8,5 milioane de dolari), John Bishop (8 milioane de dolari) şi Dave Chapelle (7,5 milioane de dolari).

Ti-a placut?

1144

afisari