18°

București

ULTIMA ORA

Horoscopul lunii ianuarie


Luna ianuarie incepe in forta pentru toti nativii, dar cei mai solicitati sunt cei din capricon si varsator, luna ianuarie fiind luna celor doua zodii.

Capricorn – Ai o dispozitie buna, dar multe tensiuni. Esti instabila emotional si deseori te simti depasita de situatie. Fii calma si incearca sa rezolvi problemele pas cu pas.

 

Varsator – Esti pregatita sa-ti iti invingi temerile si poti sa fii cea mai buna, din toate punctele de vedere sa fii cel mai bun. Te poti implica in competitii pe care pana acum le ocoleai.

Pesti – Ai planuri mari pentru luna ianuarie. Unele se vor realiza, altele nu! Incearca sa fii optimisa si nu te lasa dezamagita de eventualele insucese.

Berbec – Obiectivele profesionale vor fi prioritare pentru tine in prima luna din an. Dragostei nu prea ii vei oferi atentie. Te afli intr-un punct in care cariera conteaza mai mult. Totusi, fii atent la sanatate.

Taur – preocupa-te mai ales de latura romantica. Relatia de cuplu nu este in cea mai buna forma, dar lucrurile se vor imbunatatii daca le acorzi putina atentie. Nu uita sa faci si pauze din cand in cand. Vezi continuarea AICI

Ti-a placut?

813

afisari