18°

București

ULTIMA ORA

Operații estetice nereușite: top 5 cazuri șocante


Atingerea perfectiunii fizice creeaza dependenta si este contagioasa, astfel ca tot mai multe persoane au inceput sa apeleze la serviciile oferite de catre clinicile de operatii plastice si reparatorii. Rezultatele nu au fost insa tot timpul cele scontate, din contra, au fost chiar dezastruoase. De la oameni de rand pana la vedete, toti au trait pe pielea lor cosmarul unor operatii estetice nereusite.

1. Hang Mioku

Unul dintre cele mai cunoscute cazuri de operatii estetice nereusite este cel al coreencei Hang Mioku, o femeie de 50 de ani din Coreea de Sud, care a devenit dependeta de acest tip de operatii. Prima interventie a suferit-o la 28 de ani si si-a dorit tot mai multe proceduri pana cand, in cele din urma, specialistii au refuzat sa o mai opereze, sfatuind-o sa ceara ajutorul unui psiholog.
Mioku nu s-a oprit aici, ci a contiuat sa-si injecteze singura ulei de gatit in fata, pana la desfigurare. Toata intamplarea a ajuns la Tv, astfel ca oamenii au inceput sa doneze bani pentru a-i reduce dimensiunea chipului. La prima procedura s-au indepartat aproximativ 60 g de substanta straina din fata si 200 g din gat. Bineinteles ca au mai urmat cateva operatii, insa aspectul a fost doar imbunatatit, nu remediat complet.
Citește continuarea AICI !

 

 

Ti-a placut?

1267

afisari