18°

București

ULTIMA ORA

(P)Sârma ghimpată a devenit singura alternativă de a proteja proprietatea? Est MetalCab Beclean oferă răspunsuri şi păreri


Sârma ghimpată a fost mult timp unul dintre materialele comune utilizate pentru a proteja limitele de proprietate şi ale animalelor. Acest tip de garduri se realizează din fire răsucite de sârmă, care sunt menite să captuşească la suprafaţă aliajul şi să îi ofere rezistenţă în timp. Împreună cu Est MetalCab Beclean se analizează răspunsurile întrebărilor legate de siguranţa proprietăţilor, în acelaşi timp oferindu-se o mulţime de produse din plasă zincată, stâlpi sau panouri de gard din oţel, menite să ofere securitatea dorită.

Tipurile variate de sârmă ghimpată s-au dovedit a fi utile la îngrădirea bovinelor şi a efectivului de animale din gospodării, pe motivul că nu permit trecerea peste gard, datorită aliajului extrem de dur din compoziţie. Ghimpii ascuţiţi se pot agăţa sau pot perfora pielea acestora şi vor duce, în general, la abţinerea animalelor de la încercarea de a împinge gardul şi de a ieşi din cercul închis. Chiar şi oamenii, nu doar animale de pradă, pot fi descurajaţi să între într- o zonă ce este înconjurată de garduri de sârmă ghimpată.

Tipuri şi modele de sârmă pentru protejarea perimetrului locuinţei

În funcţie de modul în care gardul este structurat şi materialul utilizat, sârma poate fi de mai multe tipuri: sârmă zincată, sârmă ghimpată, sârmă ascuţită sau sârmă de protecţie. Aceste tipuri se pot ataşa perimetrului exterior locuinţei, la câţiva centimetri distanţă sau la câţiva metri, cu posibilitatea de a împrejmui fiecare secţiune de gospodărie, curte, anexă sau în oricare alte spaţii comerciale.

Puse una peste alta, sârmele de tipul zincat pot crea adevărate garduri, ce creează o barieră dificilă de trecut, încât să se menţină stabilitatea locului împrejmuit. Gardurile din aceste sârme pot utiliza un singur fir, în mai multe lungimi şi dimensiuni, pentru a crea o barieră dificil de traversat.

„Există calitate în ţesuturile de sârmă pe care le comercializam noi, ce acum sunt disponibile pentru oricare spaţiu, iar principalele avantaje ale acestor materiale derivă din: rezistenţa mare la tracţiune, durabilitate în timp, dar şi un aspect plăcut al gardurilor din sârmă, care devin mai familiare cu fiecare zi. Împrejmuirile cu plasa de sârmă şi cu panourile de gard bordurat vor dura mai mult şi vor ţine şi inamicii departe.” – afirmă administratorul companiei Est Metalcab Beclean.

Aceste tipuri de sârmă, gard bordurat sau panouri pentru gard plastifiate pot fi folosite ca şi garduri temporare sau permanente, în orice fel de locaţie, pentru că vor livra un nivel scăzut de energie electrică în cazul în care se realizează contactul cu firele electrice.

Est Metalcab Beclean produce şi comercializează sârmă ghimpată cu diametru între 1,8 – 2,8 mm, dar şi panouri bordurate în game de dimensiuni variate, precum şi o mulţime de alte produse printre care se afirmă: cuie, ţevi din oţel, stâlpi de gard din oţel, accesorii pentru gard, plasă rabitz, sârmă moale neagră sau plase de uz general, la cele mai rentabile preţuri de pe piaţă. Dintr-o mulţime de considerente, compania cu 10 ani de experienţă în furnizarea de plase de gard şi panouri bordurate zincate a cunoscut o dezvoltare serioasă în ultimii trei ani de zile, de când achiziţia maşinilor special de împletit sârma au crescut şi capacitatea de producţie, care a generat câştiguri considerabile.

Serviciul de distribuire a produselor în toate judeţele din România i-au făcut pe membrii echipei Est Metalcab să devină din ce în ce mai căutaţi pe piaţă şi să furnizeze clienţilor săi calitate în produse, fiabilitate, însă şi o mulţime de beneficii rezultate în reduceri de preţ sau redimensionarea produselor din sârmă şi oţel.

Ti-a placut?

1697

afisari