18°

București

ULTIMA ORA

Trucuri pentru machiajul de vară


Vara este anotimpul în care femeile sunt mult mai atente atât la siluetă, cât şi la modul în care se fardează. Iată câteva trucuri de make-up care te vor ajuta să fii în tendinţe în sezonul estival.
Pentru a arăta bine, nu este suficient să acorzi atenţie doar vestimentaţiei şi să te concentrezi pe grija de a nu te îngrăşa, ci trebuie să ştii şi cum să te fardezi. Află câteva trucuri care te vor ajuta să ai un machiaj de vară corect şi rezistent.
Nu abuza
O greşeală frecventă a multor femei este abuzul de farduri. Cu cât aveţi mai multe straturi de machiaj, cu atât crește riscul ca acesta să nu reziste mult şi, sub influenţa razelor soarelui, să înceapă să curgă. Primul pas este să curăţaţi bine tenul, să aplicaţi o loţiune tonică şi o cremă uşoară, foarte hidratantă, care intră rapid în piele şi nu lasă acel neplăcut aspect lucios.
Pudra, arma secretă
Fondul de ten ideal pentru vară este cel rezistent la apă. Acesta se întinde în strat subţire, uniform pe toată faţa, inclusiv pe pleoape, apoi, pentru a-l fixa, se aplică un strat subţire de pudră. Pentru a nu vă trezi negre sub ochi, vara se recomandă doar rimelul rezistent la apă. De asemenea, evitaţi conturarea ochilor cu dermatograf negru pentru că acesta se va întinde şi în locul unui machiaj elaborat veţi avea doar nişte pete negre.
Ce trebuie să ai în poşetă
-Pudră compactă
-Şerveţele uscate şi umede
-Ruj cu pensulă
Nuanţe în tendinţe
Specialiştii în make-up spun că movul, lilaul, rozul pastel sau intens, spre fucsia, turcoazul, albastrul deschis sau marin, auriul, verdele-smarald şi orange sunt culorile-vedetă ale verii. La nuanţele pastel poţi face orice fel de combinaţii, pentru că nu ai cum să dai greş.
"Frumusețea personală este mult mai mare decât orice recomandare.", Aristotel

Ti-a placut?

1295

afisari