18°

București

ULTIMA ORA

Veste bună pentru fanii seriei „Urzeala Tronurilor”. Anunţul făcut de scriitorul George R.R. Martin


Scriitorul american George R.R. Martin a anunţat că următorul volum din seria „Cântec de gheaţă şi foc”, pe baza căreia este realizat şi serialul „Urzeala Tronurilor", ar putea fi lansat în acest an.

La finalul anului trecut, scriitorul anunţa în ce stadiu se află romanul care va fi intitulat „The Winds Of Winter”: „Nu este încă gata, dar am făcut progrese. Nu atât de mari pe cât speram anul trecut, când credeam că romanul va fi finalizat până în momentul de faţă”. Recent, George R.R. Martin a oferit noi detalii privind stadiul în care se află romanul, anunţând că acesta ar putea fi publicat chiar în acest an. „The Winds Of Winter” va fi penultimul roman din seria „Cântec de gheaţă şi foc”, fiind urmat de „A Dream of Spring”.

Serialul, la sezonul şapte

Serialul „Urzeala Tronurilor”, care are la bază povestea din seria „Cântec de gheaţă şi foc”, va ajunge în acest an la cel de-al şaptelea sezon. Filmările pentru acesta sunt programate să se finalizeze în luna februarie, serialul urmând să fie difuzat de HBO în această vară. El va avea şapte episoade. Cel de-al optulea şi ultimul sezon ar urma să aibă premiera în anul 2018 şi va conţine şase episoade.

Ti-a placut?

616

afisari