18°

București

ULTIMA ORA

Alexandra Stan, la un pas de executare silită. Cum a ajuns în această situaţie


Cântăreaţa Alexandra Stan a fost dată în judecată de casa de avocatură care a reprezentat-o la procesele pe care i le-a intentat fostului ei manager, Marcel Prodan.

Casa de avocatură la serviciile căreia a apelat Alexandra Stan, atunci când l-a chemat în faţa judecătorilor pe fostul ei impresar, a cerut în instanţă  executarea silită a cântăreţei. Motivul este acela că artista a  “uitat” să plătească onorariile.

Prima instanţă a respins cererea de executare silită a Alexandrei Stan, judecătorii motivând că „datoria nu este certă, lichidă sau exigibilă”, potrivit wowbiz.ro, însă avocaţii au făcut recurs.

La finele anului trecut, Marcel Prodan a fost condamnat la şapte luni  de închisoare cu suspendare, pentru bătaia pe care i-a aplicat-o cântăreţei în vara lui 2013. De asemenea, judecătorii au decis ca fostul impresar să-i plătească artistei despăgubiri de 25.000 de euro. Aceasta este singura decizie definitivă în dosarele deschise în instanţă de Alexandra Stan, care-l vizează pe Marcel Prodan, artista acuzându-l şi de înşelăciune, dar şi de evaziune fiscală.

Ti-a placut?

958

afisari