18°

București

ULTIMA ORA

Dani Oţil, momente de COŞMAR la un restaurant de lux: “Era ca o spârcâială…”


“Matinalul” Dani Oţil a povestit că a avut parte de o experienţă extrem de neplăcută la un restaurant de lux.

Acesta a povestit, în emisiunea “Neatza cu Răzvan şi Dani”, de la Antena 1, cum a descurs experienţa lui la un restaurant cu două stele Michelin. 

“Vine un ospătar, ne aduce nişte ulei de măsline, ne pune la masă. Pe noi ne rodeau şoriceii în stomac. Am luat uleiul de măsline, nu aveam pe ce să îl punem. Muream de foame, am cerut nişte pâine. A venit cu 16 feluri de pâine, mi-a vorbit de fiecare pâine, noi nu mai aveam răbdare, muream de foame.

La felul principal mi-a adus nişte gheare de porumbel. Ziceai că făcuse porumbelul o criză de epilepsie! Porumbelul era mic, cât o vrabie! Era porumbelul într-un pahar. Două gheare în sus, ieşeau dintr-un mousse. De trei ori m-am dus la toaletă. Nu îmi era rău, dar voiam să văd dacă mai mănâcă şi altcineva aşa ceva, ca nu ştiam pe unde se bagă în gură. Şeful de sală mi-a arătat cum se mănâncă.

 La desert nu pot să spun ce am mâncat, pentru că nu ştiu ce era. Era o chestie atât de mică, încât nici nu ştiam unde e. Era pe o farfurie mare. Trebuia să ai un detector de metale ca să găseşti desertul. Era mai mult mânjită farfuria. Am mâncat tot coşul de pâine, pâinea a fost baza. Desertul era ca o spârcâială, o vomă de broscuţă. Era o moviliţă, cât degeţelul lui Tom Degeţel! Nu am ştiut cum se mănâncă, dar am lins farfuria. Ţăranu' la stele Michelin! Aşa e french cuisine, nu toată lumea întelege”, a spus Dani Oţil. 

Ti-a placut?

1391

afisari