18°

București

ULTIMA ORA

Ileana Ciuculete, condusă pe ultimul drum. Coincidență bizară: Își va dormi somnul de veci lângă....


Cunoscuta interpretă de muzică populară Ileana Ciuculete a fost înmormântată, astăzi, la cimitirul Străuleşti. Aceasta s-a stins din viață, marți, din cauza cirozei hepatice.

UPDATE 16.30 A sosit clipa despărțirii. Mama Ilenei Ciuculete, în vârstă de 90 de ani, și soțul artistei au plâns în hotote în momentul  în care sicriul cu trupul neînsuflețit al interpretei de muzică populară a fost coborât în mormânt, scrie libertatea.ro.

Ileana Ciuculete a fost îmbrăcată într-una dintre iile sale preferate, respectiv una cu flori mov, pe care a purtat-o la mai multe emisiuni TV.

UPDATE 14.40 Sicriul cu trupul neînsuflețit al regretatei cântărețe a fost scos din biserică, în aplauzele sutelor de oameni veniți să-și ia rămas bun de la Ileana Ciuculete. 

Biserica Costească din Chitila a devenit neîncăpătoare pentru sutele de oameni care au venit astăzi pentru a aprinde o lumânare sau pentru a o conduce pe Ileana Ciuculete pe ultimul drum. Printre aceștia se află și prieteni apropiați, colegi de breaslă, dar și admiratori ai regretatei artiste. La biserică au sosit și Cornelia Catanga, Gheorghe Turda, Elena Merișoreanu și Serghei Mizil.

“Cornel (n.r.- soțul regretatei cântărețe) este acum copleşit de durere, tot spune că nu poate trăi fără ea. E greu, durerea e mare... Am venit cu toţii să o conducem pe ultimul drum pe zânuţa noastră, îngeraşul nostru...”, a spus Elena Merişoreanu, potrivit cancan.ro.

Ileana Ciuculete își va dormi somnul de veci lângă legendarul fotbalist Nicolae Manea,  acesta stângându-se din viață, acum trei ani, tot din cauza unei boli de ficat.

 

 

Ti-a placut?

1457

afisari