18°

București

ULTIMA ORA

A ajuns la URGENŢĂ în STARE GRAVĂ! O CÂNTĂREAŢĂ AUTOHTONĂ, la un pas de ŞOC ANAFILACTIC! " Mi-a fost FOARTE RĂU"


Ziua de duminică s-a dovedit a fi un adevărat ghinion pentru una dintre cele mai apreciate cântăreţe autohtone. Frumoasa blondă a trebuit să se oprească de urgenţă la spitalul din Piteşti, după ce o alergie la o substanţă necunoscută i-a pus în pericol viaţa.
Alessia, căci despre ea este vorba, a tras o sperietură soră cu moartea atunci când pielea i s-a umflat şi a acuzat mâncărimi insuportabile. Vedeta a vorbit, în EXCLUSIVITATE pentru ziarulring.ro, despre spaima trăită, dar şi despre starea sa actuală de sănătate.

CURIOS să vezi cum arată DIVA cu BARBĂ, DEZBRĂCATĂ? Ce LENJERIE INTIMĂ alege Conchita pentru MOMENTELE PRIVATE (FOTO ŞOCANT)
"Veneam de la raliu, de la Arad, şi nu am reuşit să mai ajung până la Bucureşti. Am oprit la Piteşti, la Urgenţă! Îmi era foarte rău, mi-au pus o perfuzie, mi-au dat un tratament şi m-au sfătuit să îmi fac programare la un alergolog. Nu pot să îmi închipui de la ce am făcut asta! A fost ceva foarte ciudat, arăta ca un pojar, însă bubiţele nu erau roşii. Din profil, se vedea cum mi se umflase pielea", ne-a spus Alessia, încă afectată de cele întâmplate.

alessia

EXCLUSIV. CULMEA NESIMŢIRII: Truică merge cu LOW-COST-ul, dar NU ŞTIE să stea la COADĂ (FOTO)
"Eram foarte umflată la faţă, la mâini. Nu sunt încă foarte ok, încă mă mai mănâncă, dar în orice caz, sunt mai bine ca ieri", a mai completat aceasta.
Nu mulţi cunosc faptul că o reacţie alergică severă la un anumit produs poate avea urmări grave în cazul în care nu este tratată la timp şi poate duce chiar şi la şoc anafilactic. Anafilaxia este o reactie alergică severă ce poate să apară în câteva secunde sau minute de la expunerea la un alergen şi poate cauza îngustarea căilor respiratorii prin inflamarea excesivă a acestora, existând riscul ca respiraţia să se blocheze.
Tocmai de aceea, este foarte important ca persoana care ştie că poate avea astfel de reacţii la mai multe alimente să le evite şi să prestabilească, împreună cu doctorul specialist, un tratament optim. În cazul unui început de alergie, este recomandată deplasarea la cea mai apropiată unitate de urgenţă.
"Acest accesoriu nu prea-mi place dar sper sa il port doar in urmatoarea ora", a scris Alessia pe pagina de Facebook, făcând referire la fotografia de mai jos:

alessia perfuzie
Alessia şi-a lansat primul single, "Boro na sou po", în anul 2010. Melodia a devenit rapid un hit, fiind una dintre cele mai difuzate piese ale anului şi primind în 2011 premiul "New Entry Top Hit" la Romanian Top Hits.
Recent, artista a lansat o melodie alături de Pavel Stratan, intitulată "Vorbe letale"


sursa foto articol barladonline

Ti-a placut?

7854

afisari