18°

București

ULTIMA ORA

Adelina Pestrițu se MĂRITĂ și face un copil la anul! Vezi cine spune asta!


Vin vremuri frumoase pentru Adelina Pestritu, atat in plan personal, cat si profesional. O spune astrologul vedic Roxana Lusneac, care i-a intocmit astrograma frumoasei brunete. 

In astrologia vedica, Adelina este Varsator cu ascendentul in Fecioara, iar acest lucru arata o persoana perfectionista, dar care trebuie sa munceasca pentru a avansa. Poate tinde uneori sa fie si destul de superstitioasa.
“Nodul Nord in harta sa arata ca Ade poate avea presimtiri care o ajuta sa se fereasca de pericole. Intuitia sa este si ea foarte dezvoltata. S-a nascut cu o personalitate bine conturata, deci atunci cand vine vorba de individualitatea sa, in aceasta viata trebuie sa invete sa se regaseasca pe ea prin intermediul persoanei iubite. Are o imunitate destul de sensibila la anumite substante, deci nu toate medicamentele ii fac bine si functioneaza la fel ca pentru toata lumea. In general si regimul de viata trebuie personalizat”, explica specialista care i-a intocmit diagrama.
Ce a invatat din casnicia cu Liviu Varciu?
Potrivit acesteia, Adelina o persoana care empatizeaza bine cu publicul, este mai apropiata de oameni ca orice alt semn zodiacal. Gandirea ei a sustinut-o si i-a adus noroc imediat ce a invatat sa “nu mai lupte contra curentului” si sa se lase purtata de viata. De asemenea, nu este genul de persoana monotona, iar Soarele din Capricorn o face un bun exemplu pentru dedicarea si sacrificiul sau, toate astea pentru a-si atinge obiectivele.
“Din mariajul cu Liviu Varciu a invatat foarte multe, iar in acea vreme tind sa cred ca era mult mai vulnerabila decat este astazi. Relatia pe care o are in prezent este una in care ambii parteneri sunt persoane mature si cu o experienta de viata, iar aici se vede o mare diferenta”, mai spune Roxana Lusneac.
Se marita in 2017?
“Cred in compatibilitatea sa cu Stefan (Speak), este o regasire karmica si mi-as dori din suflet atat eu cat si planetele mele ca in maxim doi ani sa-i vad casatoriti. Anul 2017 o va face ceva mai curajoasa ca de obicei! Ia decizii si isi asuma noi roluri departe de ochii lumii. Oare va fi mamica sau sotie?”, mai spune specialista.
In legatura cu schimbarea in cariera sa, Roxana Lusneac se asteapta la un proiect si mai bun. “Anul acesta a avut de-a face cu aceasta schimbare in care a plecat de la Kanal D, dar ce-i rezerva viitorul este si mai bun pentru ea! Deci stati pe faza, Venus si Luna ii promit castiguri si lucruri frumoase cat de curand! Pozitia puternica a celor doua planete ii vor aduce in noul an schimbari din punct de vedere spiritual, financiar, al convenientelor si sentimental! Un nou proiect, ceva mai bun vine curand!”, a conchis Roxana Lusneac.

 

Ti-a placut?

1268

afisari