18°

București

ULTIMA ORA

Aimée , în pericol de moarte: tratament cu ambulanţa la scară


Drama actriţei de 69 de ani pare una fără sfârşit după ce doctorii i-au schimbat pentru a treia oară medicaţia, iar noul tratament vine la pachet cu cel mai mare risc: decesul. Extrem de îngrijorată, Aimée Iacobescu a fost sfătuită să cheme ambulanţa imediat ce va avea stări de rău.

Noua schemă de tratament o va începe miercuri-dimineaţă, când actriţa se va prezenta la Spitalul Universitar. „Îmi vor face din nou perfuzii cu nişte medicamente noi, apoi voi pleca acasă. Medicul mi-a spus că nu e cazul să mă interneze, însă dacă mă voi simţi rău, m-a sfătuit să chem urgent Salvarea. Am fost atenţionată că noul tratament va fi destul de dur şi că sigur îmi va fi rău. Mi-e teamă să nu mor. Vreau să apuc să primesc indemnizaţia de merit de la UNITER”, ne-a declarat Aimée Iacobescu.

„Sunt obligată să-mi expun public problemele”

Cu o mamă paralizată de la brâu în jos, actriţa e cea care se ocupă de tot ce trebuie în gospodărie. „Eu iau medicamentele şi pentru mama, şi pentru mine. Acestea costă o avere într-o lună. Ca să trăiesc, am nevoie de aceste pastile pe care le voi putea cumpăra doar dacă UNITER îmi va da dreptul la indemnizaţia de merit. Nu vreau să mai fiu obligată de situaţie să apar public şi să-mi tot expun problemele, n-am făcut asta până acum şi nu-mi mai doresc. Vreau să trăiesc decent, iar asta va fi posibil dacă mi se oferă drepturile cuvenite. Cum comisia care se ocupă de acordarea indemnizaţiilor nu s-a mai întrunit de ceva vreme, sper ca măcar anul acesta să aibă o şedinţă şi să analizeze şi dosarul meu. Am depus totul acum doi ani, dar n-am primit niciun răspuns”, ne-a mărturisit actriţa.

„Nu ştiu ce voi face, n-am nicio soluţie”

Ziua de mâine e, pentru Aimée, una a groazei pentru că ştie că ar putea fi ultima. „Vineri am făcut coronarografia şi medicii au observat că pereţii vaselor sunt doar puţin îngroşaţi, dar asta e normal la vârsta mea. Aşa că n-am probleme cu inima, dar rămâne să mă trateze pentru tulburările hormonale, afecţiunile plămânilor, plus acea tumoare despre care nu ştiu încă dacă e cancer sau nu. Medicii m-au sfătuit să încep tratamentul având lângă mine o persoană în putere care să mă supravegheze. Dacă mi se face rău în casă, mama poate cel mult să sune la Salvare, dar ea nu se poate deplasa pentru a deschide uşa echipajului. Nu ştiu ce voi face, n-am nicio soluţie. Sper să trec şi peste asta cu ajutorul lui Dumnezeu”, ne-a mai spus actriţa.

Ti-a placut?

1624

afisari