18°

București

ULTIMA ORA

Alexandra Stan, în premieră fără retuş


Nimeni nu e perfect, însă vedetele de talia Alexandrei Stan trebuie să arate impecabil în toate imaginile date publicităţii. Totuşi, fotografii needitate cu diva din Constanţa au ajuns în posesia „ring” după ce apropiaţii au surprins-o pe plajă, vara trecută, în ipostaze provocatoare.

Renumită pentru lookul extrem de sexy promovat încă de la „Mr. Saxobeat”, primul ei hit internaţional, Alexandra reuşeşte să-şi menţină silueta şi fără Photoshop. Mai mult, deşi a fost traumatizată fizic în urma incidentului cu fostul manager Marcel Prodan, a reuşit, se pare, să scape fără urme vizibile pe corp.

Alexandra Stan cu Photoshop

Alexandra Stan fără Photoshop


A cerut peste un milion de euro, a obţinut 10.000
Anul trecut, artista a cerut pedepsirea lui Marcel Prodan şi daune morale de 1.250.000 de euro. Pe 19 februarie, Judecătoria Constanţa l-a condamnat pe Marcel Prodan la 7 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau alte violenţe. Totodată, a suspendat condiţionat executarea pedepsei închisorii pe un termen de încercare de 2 ani şi 7 luni. Judecătorii au dispus restituirea către vedetă „a unei pile de unghii ataşate în plic la dosarul de urmărire penală”. Inculpatul a fost obligat la plata de daune materiale de 193 de euro (cheltuieli cu îngrijirea medicală), 10.000 de euro cu titlu de daune morale şi 1.000 de lei cheltuieli judiciare. Marcel Prodan a făcut apel pe 26 februarie.


Şi-a reluat ascensiunea cu noi manageri
Surse apropiate vedetei ne-au dezvăluit că Alexandra şi-a schimbat destul de mult stilul de viaţă după ce fostul manager (Vlad Rădulescu – n.r.) a predat toată afacerea casei de producţie a INNEI, Global Records. Blonda s-a mutat din apartamentul de lux pentru care plătea mii de euro chirie într-o locuinţă spaţioasă dintr-un cartier nou, unde însă cheltuielile sunt de doar câteva sute de euro pe lună. Mai mult, onorariul pentru concerte a fost ajustat la sume pe care altcândva le-ar fi refuzat categoric. Regimul însă îi prieşte. Recent, Alexandra Stan a cântat în Japonia şi pregăteşte noi melodii special pentru admiratorii niponi.

Ti-a placut?

1957

afisari