18°

București

ULTIMA ORA

Amalia Năstase şi Rita Mureşan caută SENSUL VIEŢII la un "profet" american


Autorul volumelor "Conversaţii cu Dumnezeu" a susţinut, ieri, o conferinţă cu tema "Succes şi stare de bine" la care au luat parte şi vedete autohtone, dornice de a afla lucruri noi despre spiritualitate.
Adeptă a curentului "new age", Rita Mureşan, care susţine şi conferinţe despre terapiile cu îngeri, a luat parte la programul VIP în care a beneficiat şi de cina specială în compania celebrului autor Neale Donald Walsch. "Astăzi, una dintre dorinţele mele devine realitate. Şi nu oricum, ci chiar la mine în ţară, în oraşul meu", a scris Rita Mureşan pe contul său de socializare. În decursul zilei de ieri, Rita şi-a însuşit şi le-a transmis şi prietenilor ei virtuali câteva dintre învăţăturile autorului: "Mesajul lui Dumnezeu pentru oameni: «M-aţi înţeles greşit! Exist, dar nu vreau nimic de la voi, nu vă judec, nu vă condamn, nu vă pedepsesc! Iadul nu există, l-aţi inventat voi. Nu există separaţie între mine şi voi. Suntem un tot. Toţi sunteţi aspecte ale Divinităţii»".
Bănică jr, aşteptat la cina cu Neale Donald Walsch
Printre cei care şi-au dorit o cină cu mesagerul spiritual modern s-a aflat şi fosta soţie a lui Ilie Năstase. Însoţită de câteva prietene, Amalia a venit şi a doua zi de dimineaţă pentru a lua parte la conferinţă. Dacă în ziua desfăşurării acesteia a ascultat plină de interes cuvintele lui Walsch, cu o seară înainte, a avut şi câteva curiozităţi. L-a întrebat pe autor cum se poate păstra acea stare de bine. Pe lista vedetelor aşteptate la cina cu celebrul autor, se pare că se afla şi fostul soţ al Andreei Marin. Surse din cadrul organizatorilor au mărturisit, pentru "ring", că artistul avea trei invitaţii, atât pentru el, cât şi pentru iubita lui, Lavinia, şi pentru mama sa.
Nouă cărţi care pot schimba lumea
Neale Donald Walsch îşi dedică timpul pentru a-şi împărtăşi cunoaşterea în conferinţe, întâlniri spirituale şi articole. Este, de asemenea, iniţiatorul unei fundaţii non-profit de evoluţie şi înţelegere spirituală (Grupul celor 1.000) şi creatorul Şcolii pentru Noua Spiritualitate. Walsch a creat Echipa Omenirii ca o mişcare spirituală, cu scopul de a comunica şi de a pune în aplicare noile convingeri spirituale, fiind convins că: "Cel mai rapid mod de a aplica ceva în viaţa ta este de a ajuta pe alţii... Cel mai rapid mod de a utiliza orice înţelepciune care se află în sufletul vostru este de a ajuta pe altcineva... Pentru că suntem cu toţii una". Seria completă "Conversaţii cu Dumnezeu" cuprinde nouă cărţi.
"Problema oamenilor e că, prin liberul arbitru, aleg ce vor să facă şi apoi se consideraă victime." - NEALE DONALD WALSCH
"Neale Donald Walsch, autorul uimitoarelor cărţi «Conversaţii cu Dumnezeu», ţine o conferinţă spirituală la Bucureşti. Am avut ocazia să îl cunosc personal, să petrecem câteva minute doar noi doi." - RITA MUREŞAN

Ti-a placut?

2907

afisari