18°

București

ULTIMA ORA

Anca Pandrea, DISPERATĂ: "A FUGIT de acasă!"


Mare iubitoare de animale, actriţa trece prin emoţii cumplite: Zambi, motanul care dormea la capul lui Iura, s-a îmbolnăvit de icter şi la două zile după începerea tratamentului, a fugit de acasă şi nu s-a mai întors. În urmă cu 10 ani, animalul a fost salvat de la moarte şi adoptat de pe stradă de Anca Pandrea şi Iurie Darie.


Cu toate că are o pensie modestă care cu greu îi ajunge de la o lună la alta, Anca Pandrea a rupt din banii de pâine pentru a merge cu motanul la veterinar. "Am văzut că Zambi suferă şi am făcut orice pentru a-l vindeca. L-am luat imediat în braţe şi am mers la veterinar pe caniculă. Medicul i-a făcut câteva injecţii şi i-a dat tratament pentru 21 de zile. Chiar dacă mai am câţiva lei în buzunar, asta ar fi făcut şi Iura", ne-a mărturisit actriţa.
"Maşinile treceau peste el, era plin de motorină"
Sâmbătă însă, Zambi şi-a luat ultima dată pastilele şi dus a fost... "Îi dizolvam medicamentele şi i le dădeam să le bea cu seringa. După două zile, a dispărut. Am ieşit în curte, l-am strigat şi nimic. E numai piele şi os şi mi-e teamă că nu mai are putere să se întoarcă. Mă rog să nu moară cine ştie pe unde... Pe Zambi, eu şi Iura l-am salvat din stradă când avea câteva zile. Era plin de motorină pentru că maşinile treceau peste el. Era foarte ataşat de Iura, dormea doar la capul lui", ne-a spus, tristă, Anca Pandrea.
2 ani de la moartea lui Iurie Darie se vor comemora pe 9 noiembrie.
Anca şi Iura, cu dalmaţianca Lady (decedată în urma unei boli la plămâni) şi motanul Zambi


Steve şi Zambi dormeau în acelaşi pat cu Iura


"Dacă există un Dumnezeu al animalelor, îl rog din suflet să aibă grijă de motanul Zambi şi să-l trimită acasă pentru a-i putea continua tratamentul. Suferă de icter, a slăbit şi va muri dacă nu îşi ia pastilele.", ANCA PANDREA

Ti-a placut?

4245

afisari