18°

București

ULTIMA ORA

Andreea Bălan va avea la botezul fetiței decoruri fabuloase: tigri, girafe și urși!


Artista a pregătit pentru petrecerea de creștinare a micuței Ella surprize care mai de care. Cei peste 100 de invitați prezenți mâine 22 aprile la Palatul Bragadiru din Capitală vor fi întâmpinați de urși, tigri, girafe, lei și multe alte animale atât sălbatice cât și domestice.
 
Potrivit spynews.ro, oaspeții vor avea ocazia să pătrundă în universul vedetei care iși amintește cu drag de perioada când a debutat și când primea de la fani sute de jucării din pluș. Astfel, decorul va fi unul de poveste. Originalele aranjamente de botez combină florile și alte elemente decorative cu animăluțe de pluș. Jucăriile speciale au fost comandate din afara țării și vor fi realizate de agenția Kaffka adusă tocmai din Sibiu pentru decorul inovator. Candy barul va fi și el în aceeași tematică, fiind plin de ursuleți din pluș.
 
Meniul va fi și el unul ales cu grijă de Andreea Bălan și George Burcea. Invitații vor savura un mix echilibrat de specialități din toate colțurile lumii. Astfel, pe farfurii se vor regăsi atât rețete specific românești (păstrăv la cuptor și tradiționalul mușchiuleț de porc), cât și preparate din bucătăria franceză (vol-au-vent, foie gras), grecească (rulou cu spanac și ciuperci), mexicană (pastramă de vită cu avocado), italiană (prosciutto di parma, caprese), americană (tartă cu cremă de brânză) și thailandeză (chifteluțe de vită thai). Cei mici nu au fost nici ei uitați, având la dispoziție un candy bar plin de bunătăți dulci, decorate cu personaje din desenele animate.

Ti-a placut?

843

afisari