18°

București

ULTIMA ORA

Andreea Marin, în scandal cu fanii... „Du-te și muncește pentru 1.400 de lei pe lună!”


Andreea Marin este foc și pară! Jurata ProTV de la show-ul „Uite cine dansează!” a provocat cu o simplă declarație pacifistă pe Facebook un adevărat scandal virtual. Mai exact, fosta Zână a spus pe propria pagină de socializare că „nu este interesată să intre în competiție cu nimeni și că speră că toți cei implicați vor face la fel”. Aluzia la rivala Mihaela Rădulescu a degenerat însă în alte discuții din care vedeta a ieșit șifonată.

Intrigat de imaginea imaculată a Andreei Marin, Alin Med Mex a intervenit și i-a transmis vedetei: „Ia dute si munceste pentru 1.400 de lei pe lună. Sa te vad atunci cat de puternica esti sa supravietuiesti!”. Diana Maria a pus și ea paie pe foc: Nu muncesc astea pe 2 lei, ele sunt bune doar de dat sfaturi!.

Andreea Marin a intervenit prompt, punându-l la punct pe „admiratorul” intrigat: „Se scrie "du-te". Mici detalii si o atitudine care explica acest buget. Invata, fa bine orice ai face si nu uita de bun-simt. Atunci vei avea parte de pretuire si vei merita mai mult”.

Georgiana Vidroi a sărit în apărarea divei de la ProTV: „Ea a facut si face mult bine. Tu ce faci? Ai ajutat oamenii nevoiasi? Nu cred ca esti in masura sa judeci pe altii. Andreea Marin este o femeie exemplu pentru multi”.

Ti-a placut?

2084

afisari