18°

București

ULTIMA ORA

Fiul cel mare al lui Adrian Năstase s-a căsătorit


Andrei Năstase, fiul cel mare al fostului premier Adrian Năstase, s-a căsătorit, ieri, cu iubita sa, Bianca. Ceremonia a fost una simplă, la care au participat doar părinții și nașii.

Cel care a făcut anunțul cu privire la marele eveniment a fost chiar Andrei Năstase, pe pagina sa de Facebook. „LOVE MAKES A FAMILY. Da, m-am căsătorit! Mireasa-mi Bianca, mama, tata, fratele şi naşii noştri ne-au fost nuntaşi, iar voi prietenii noştri ne sunteţi meseni în suflet. Fiecăruia dintre voi am închinat paharul şi toţi aţi dansat în hora frumoasă a nunţii noastre! Vă mulţumesc de gândurile bune, vă preţuiesc şi sigur vom avea ocazia să sărbătorim cu fast botezul celui mic!”, a scris Andrei Năstase.


Adrian Năstase a scris la rândul său, pe blogul personal, câteva rânduri despre evenimentul de ieri. „Andrei și Bianca au hotărât să se căsătorească și să ofere o familie copilului lor ce va veni peste câteva săptămâni. Ceremonia de ieri a fost o ceremonie simplă, la starea civilă și la biserică, doar cu părinții și cu nșsii, în așteptarea momentului când, la vară, vor invita toate rudele și toți prietenii să le împărtășească această bucurie, la botezul fiului lor. PS. Interesant, ieri, a fost prima zi din Anul Nou chinezesc, Anul Cocoșului de foc, și a început un nou ciclu de 12 ani. Să aducă tuturor bucurii, sănătate și bunăstare!”, a scris Adrian Năstase, pe blog.  

   

Ti-a placut?

4801

afisari