18°

București

ULTIMA ORA

ANUNȚ-SURPRINZĂTOR! Sore a dezvăluit când va face NUNTĂ și ce sex are BEBELUȘUL


Recent, artista a mărturisit, în cadrul unui mesaj pe care l-a postat pe pagina personală de sociaizare, că este însărcinată.
Cu un zâmbet larg pe buze, Sore a declarat marți, în cadrul emisiunii pe care o moderează, că așteaptă o fetiță și că va face nunta după ce va naște."Vreau să fiu o mireasă slabă, ca să beau şi eu două pahare", a spus cântăreaţa.
Tot în cadrul emisiunii "Vorbește lumea", de la Pro TV vedeta a spus că are o sarcină relativ ușoară, care îi cauzează deocamdată doar insomnii:"Nu dorm bine, iar de la 3 la 7 dimineaţa sunt trează, am insomnii, stau pe balcon şi mă uit la vecini."
A lansat o piesă nouă
"Bucuria mea este imposibil de descris pentru că piesa < Când vremea e rea > vorbeşte despre cel mai frumos moment pe care îl pot trăi. Voi deveni mama în curând şi am încercat să cuprind emoţia de linişte şi echilibru în versurile piesei şi în povestea clipului. Îmi voi aduce mereu aminte cum s-a scris piesa în studiourile HaHaHa, într-o seară ploioasă, unde ne-am adunat Şerban, Smiley, Theea şi cu mine şi ne-am lăsat inspiraţi de zâmbetul pe care îl afişam de câteva luni deja. Au fost complicii mei şi spun cu mâna pe inimă că piesa descrie exact ceea ce simt. În acelaşi timp, oricine se poate regăsi în piesa < Când vremea e rea >, pentru că cele mai frumoase clipe în doi se petrec de cele mai multe ori pe vreme ploioasă.", spune Sore.
 

Ti-a placut?

1402

afisari